Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz alatt laza széklet...

Menzesz alatt laza széklet normális?

Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Mensi első napján egész nap pisilek és nagywc-zek.
2018. febr. 9. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Normális, menstruáció alatt a legtöbb nőnek lazább a széklete, és néha gyakrabban is kell emiatt WC-re járniuk.

2018. febr. 9. 19:28
 3/3 anonim válasza:
100%

szia!

én olyan vagyok amikor meg van mint egy gömb hal😂 Ugy felpuffadok hogy az amúgy jó farmejaim nem jönnek rám ilyenkor melegítőt, cica nacit hordok. Mellem előtte egy hétig fáj és közben is. Rengeteget pisilek amugy is gyors az emésztésem kaja után azonnal megyek wc-re alapból. Amikor megvan szinte állandó hasmenésem van vagy is olyan a székletem állága.. Szinte minden méreg anyag kijön belőlem sokszor tisztító kuranak fogom fel 😊 Egyébként tanácsolom mindenkinek hogy naplozza le minden hónapban én előtte egy hettel mindennapos tüneteimet leírom közben tüneteim hányszor megyek wc.re kis dolog nagy dolog...Mennyire vérzék mennyi betét/tampon megy el utána 1hetig tüneteim... Higgyétek el nagyon hasznos így vezetni 😇😊

2018. febr. 10. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!