12 éves vagyok, nemsoká 13. Nem tudom miért van ez. Viszket odalent, ha wc-zek és a wc papírral ki szeretném törölni, fáj. Mi ez?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek.. nem tudom mi ez.. Én hüvelygombára gyanakodom.. (Utálok a suliban elmenni wc-re de egyik nap muszáj volt már.. rá egy napra, ez lett.. Nagyon idegesít, és ha hüvelygomba.. én nem tudom hogy mondjam el anyának.) Nem merem elmondani.. És azt sem akarom hogy anya, vagy egy nőgyógyász megnézze mi van odalent.. Én ezektől félek.. Mert mivan ha épp nem úgy néz ki ahogy kéne? És ha nem tehetek róla.. Akkor már minden hülyeséget kitalálnak.. félek.. Ha ez hüvelygomba.. hogy szóljak anyukámnak? :(2018. febr. 8. 21:39
11/11 anonim válasza:
Szia milyen megoldást talált rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!