Hány éves korig nő a mell?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és az utóbbi fél évben figyeltem meg magamon, hogy eléggé megnőtt a mellem, de nem vagyok terhes sem, és nem is híztam, akkor mitől lehet? Nem mintha zavarna, de azért furcsa. Bár az egyik nagymamámnak elég nagy mellei vannak, lehet tőle örököltem...az enyémek se voltak sose kicsik, de mostanában még csíkok is vannak rajta mióta megnőtt. Nem értem.2010. jún. 7. 13:28
1/4 anonim válasza:
Előre már nem nagyon fog nőni, kivéve esetleg terhesség alatt. De a Föld tömegvonzása erősen fog érvényesülni...
2/4 anonim válasza:
én 20 vagyok, de nekem is nőtt. állítólag 24-5 éves korig fejlődhetünk. magasságban pl unokatestvérem 28 évesen... a jelek szerint lehetséges;)
3/4 A kérdező kommentje:
Biztos későn érő típusok vagyunk. Végülis a barátom örül neki, biztos a tied is;)
2010. jún. 7. 13:41
4/4 anonim válasza:
az enyém elzavart pólót cserélni, h ne feszüljön, mert vizsgára tanul-.-... 70dről e-re nőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!