Menstruacio elott harom nappal barna folyas?
Figyelt kérdés
Vasarnap kell megjonnie de tegnap volt egy barna folyasom azota semmi de a mellem nem duzzadt etvagyam szinte nincs mar napok ota..Jart mar valaki igy? Altalaban mielott megjon elotte par oraval szokott lenni barnas nyalkas folyasom,de most vasarnap kell megjonnie..2018. febr. 8. 07:02
1/5 A kérdező kommentje:
Most is megjelent a bugyimon barnas folyas.. Aggodok mert a menzeszem mindig pontosan 28napra jon meg es vasarnap van a 28.nap
2018. febr. 8. 07:34
2/5 anonim válasza:
Ilyen miatt nem kell aggódni,a 2-3 napos barnázás még normális azelőtt,hogy rendesen "beindulna" vérzés.
Ha közel egy hétig tart a barnázás és ez rendszeres,akkor kell orvoshoz fordulni.
3/5 A kérdező kommentje:
Tegnapig ment a barnas folyas tegnap volt egy kis verzes de ma semmi
2018. febr. 11. 15:15
4/5 A kérdező kommentje:
Teszt meg negativat mutat
2018. febr. 11. 16:26
5/5 Immer_süss válasza:
Nekem már 56 napja kèsik , 3 negativ teszt ès lassan egy hete barnás nagyon minimális folyásom van ... ma voltam nőgyogyasznal szinte meg sem vizsgált volna azzal az indokkal hogy nyugodjak meg ez is vèr 🤣 szerintem meg egyszerűen ez nevetsèges ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!