Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert jon meg alladoan ennyive...

Miert jon meg alladoan ennyivel korabban?

Figyelt kérdés

Sosem pontosan jon meg alltalaban 21 +-3 napra. Voltam mar orvosnal, semmi bajom nem volt. Megkerdeztem mitol lehet ez, azt mondta vagy rosszul eszem, vagy a sok stressztol. Vervetelen is voltam max vagy 4x sose talaltak semmit.

Most epp fogamzasgatlot szedek es ilyenkor rendesen napra pontosan jon meg. De ezelott evekig nem.

Viszont szeretnenk kisbabat es tervezem elhagyni a gyogyszert. Szerintetek ugyan erre az irritalo 3 hetre fog visszaallni vagy megmarad rendesen a 4het? Mar mindent kiprobaltam elotte hogy kitoljam de sose jott ossze. Olyan meg nem volt, hogy kessen csak olyan, hogy elobb jojjon meg.

Akinek hasonlo problemaja volt mitt tett azon kivul, hogy figyelt az etkezesere es a leheto legstressmentesebben elt?

2018. febr. 6. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel a tabi egy mesterseges ciklust hoz letre szerintem vissza fog allni, sajnos. De ezt igy nem lehet elore tudni, remeljuk a legjobbakat
2018. febr. 6. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Vérvételen miket néztek?
2018. febr. 6. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!