Túl nagy objektum hatolt a hüvelymbe, és most fáj. Mikor fog elmúlni? Örökre kitágultam?
Figyelt kérdés
Egy dildó volt, tehát tiszta és nem éles. Viszont nagyon vastag. Akkor élveztem (tegnap éjjel), de utána picit véreztem, és ma délután elkezdett fájni a hüvelyem. Mi történhetett? Maradandóan kitagulhatott a hüvelyem?2018. febr. 5. 18:18
1/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy a feszülés hatására elpattant pár hajszálér. Ha két-három napig nem javul, orvos.
2/9 anonim válasza:
Holnap szerintem ballagj el az orvoshoz, mert a nyálkahártya nagyon érzékeny, megsérült, elfajulhat és elrákosodhat.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 ki vagy???
2018. febr. 5. 18:30
6/9 anonim válasza:
Ha eltaláltam a neved, akkor jósnő. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Hát, eltaláltad🤣🤣🤣
2018. febr. 5. 18:40
8/9 anonim válasza:
Maradandóan nem tud kitágulni ettől.
9/9 anonim válasza:
Elnézést kérek.
Rengeteg Anna van, senki sem fog pont a te személyedre gondolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!