Ez normalis viselkedes egy nogyogyasztol?
Figyelt kérdés
Egy fiatalabb pasas 37-40 koruli lehet, nala voltam szuresen (sztk). Alapbol jokedvu, mosolygos, de amikor a labam kozott is vigyorog eleg zavarba ejto. Ezen kivul szerintem tul sokaig nyulkalt bennem kezzel, elozo orvosaim ezt 1 perc alatt letudtak, o meg van 3 percig nyomkodott.2018. febr. 4. 13:25
1/4 anonim válasza:
Tetszik neked ugye a fiatal doki? :D
Válassz másik orvost, ha ez a doki ennyire zavarba hoz. Szegények egész nap nyomkodnak, ha lehetett volna, biztos hamar túl lett volna rajta. Nem sok örömük van abban, hogy vadidegen nők puncijához nyúlnak, ez náluk rutin.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tetszik, a sors hozta ugy hogy o volt ott, mert akihez mentem volna elhivtak egy szulesre...csak erdekes
2018. febr. 4. 13:48
3/4 anonim válasza:
Én is kórházban dolgozom, egy nőgyógyász mellet vetkőzöm (az öltözőben nők és férfiak is vannak), soha még csak rám sem néz, annyit sem jelent neki az idegen női test, mint egy darab papír.
4/4 anonim válasza:
Ha alapból mosolygós,akkor szerintem nincs vele gond.Lehet nekem is fura lenne,de inkább mint,hogy bunkó legyen.Vannak orvosok,akik csak úgy csinálnak mintha megvizsgálnának.Lehet ő volt az első doki aki rendesen megvizsgált.De az is lehet,hogy érzett valamit és rendesen kiakarta tapintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!