Mi az értelme az intim lemosónak, ha tartalmaz illatanyagot és egyéb extra adalékokat?
Nem tudom feltűnt-e, de egyetlen ÉRVET nem sorakoztattál az állításaid mögé. Egyedül retorikai hibákat halmozol és érzelmekkel, indulatokkal támadsz, személyeskedsz vulgáris alpári stílusban. Hozzászólásaidban lesajnáló, előítéletes jelzőkkel dobálózol, ami semmilyen kapcsolatban nincs magával a felvetett témával. Tudományos igényű, a Tiednél sokkal objektívebb hozzászólásokat szubjektív ócsárlással, a másik számodra ismeretlen személyének pocskondiázásával próbálsz legyőzni(?). Nem próbálsz meg kívül kerülni az indulataidon, nem próbálsz meg tárgyilagos lenni és azt gondolod, hogy ezzel a mocskolódással valójában értelmes párbeszédet folytatsz?
Míg én felsoroltam egy rakás tudományos tényt, Te egyetlen ilyet nem tettél, csak szubjektív minősítésekkel próbálsz érvényt szerezni a mondandódnak. Ami akkor sem lesz ÉRV, ha ezerszer elismétled: [link]
És a többi érvelési hiba, amit még előszeretettel használsz:
Ne haragudj, nem köszönöm meg legelső hozzászólásodat (se), mert nem a kérdésemre válaszoltál, hanem elkezdtél vájkálni a hozzászólók magánéletében, miközben szubjektív véleményeket terjesztettél evidenciaként: [link]
Pedig a minősítő állításaidat nyugodtan alátámaszthattad volna szakmai álláspontokkal, cikkekkel, ahogy az én állításaimat is megcáfolhattad volna, de nem tetted. Pedig akkor talán nem süllyedsz ilyen mélyre. Mert ha valaki azzal kérkedik, hogy csinos, ápolt nő, de áll ki a kapanyél a szájából, három diplomája van, de se szakmai etikát, se tisztességes retorikát, se tudományos igényű megnyilvánulást nem sikerül felmutatnia, cserébe minősíthetetlen vulgáris alpári ócsárlást meg igen, ott nem nekem kell elszámolnom a tanulással töltött évek számával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!