Mit használjak?
Gondolom, zsíros a bőröd.
Nekem az vált be (vagy legalábbis kevesebb pattanásom van), hogy reggel és este szappannal mosom meg az arcom, pl. babaszappannal, csak az a lényeg, hogy ne tusfürdő legyen. Érezni fogod, amikor öblíted le az arcod, hogy már nem csúszik és az tök jó, frissítő érzés. Ezen kívül naponta, miután hazaérek a suliból, használok arctisztító tonikot, végigtörlöm az arcom vattával. Ha érzem, hogy jön egy pattanás és fáj a bőröm, Akneroxid krémmel szoktam bekenni, ez fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású. Aztán hétvégén szoktam használni valamilyen lehúzható maszkot, ez is szépen tisztítja és puhítja a bőrt, plusz még valami arckrémet, de ezt már csak azért, hogy ne legyen száraz a bőröm. Ezt kb. fél éve csinálom így, nem tökéletes még, de szebb és tisztább a bőröm. Nekem részben a fogamzásgátló cseszte el a bőröm, meg amúgy is hajlamos voltam a pattanásokra.
Remélem, tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!