Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Amikor menstruálok, tehát...

Amikor menstruálok, tehát megvan, akkor a hasam nagyobb egy kicsit, nagyobb lesz. Ez mitől van? És lehet ellene valamit tenni? 19/l (normális válaszokat )

Figyelt kérdés
2010. jún. 6. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem lesz nagyobb, tehát ez hülyeség.

Viszont az lehet hogy tegnap még pre menstruációs szindrómád volt, azaz ideges voltál, a hormonok ilyenkor ingerlékenebbé tesznek, aztán hogy ezt kompenzáld lehet hogy többet ettél mint máskor, és azért ma nagyobb a hasad, mert még tele van kajával amit éppen emésztesz, vagy nemtom :)

2010. jún. 6. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
első te hány éves vagy? csak mert a nők 90 százaléka visszatart egy rahedli vizet menstruációkor és hasuk felpuffad...a hormonális változásoktól ;)
2010. jún. 6. 13:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A másodiknak igaza van.

Az elsőnek meg eleve a logikája is pocsék: Nekem nem, tehát másnak sem... Gratulálok...

2010. jún. 6. 13:31
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,főként a másodiknak....:)és a harmadiknak
2010. jún. 6. 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
menstruáció alatt normális ha nagyobb, visszatartott víz és az alhasi vérbőség miatt. első, ne tippelj, ha lövésed sincs. nyilván ha telezabálta volna magát a kérdező, akkor tudja mitől nagy a hasa...
2010. jún. 6. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig nagyobb a hasam ilyenkor, néha egyenesen hatalmas :=). Előttem leírták az okát. Nyugi, minden rendben van veled is, ez sajnos legtöbbünknél természetes velejárója a menstruációnak!

40/N

2010. jún. 6. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mégegyszer
2010. jún. 6. 16:50
 8/9 anonim válasza:
Nekem is nagyobb olyankor, de van h már elötte is vmennyivel.
2010. jún. 6. 22:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatom nincs és nem is lesz (szóval nem normális a menstruáció se :D persze csak vicc) de barátnőmnek mindig láthatóan felpuffad hasa alsó részén.

Ui.: Most látom csak hova keveredtem véletlen kérdésről dobott ide. :))

2010. szept. 21. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!