Hormonprobelmak, vervetel?
Sziasztok.
Verzeszavarral fordultam nőgyógyászhoz, ultrahanggal megnézett és nem talált igazából semmit ezért azt mondta hogy valószínűleg progeszteron hiány okozza a barnazasom és ezzel a problémával elég akkor foglalkozni ha gyereket akarok, persze ha ragaszkodok hozza, elküld vérvételre. Végül annyiban maradt a dolog. Régebb óta vannak hizasi problémáim, alacsony vérnyomás, sportolói életmóddal, tiszta étkezéssel is nagyon nehezen tudom tartani a súlyom, és meg így is ducika vagyok, ízületi problemaim, anyagcsere problémáim vannak, pedig megfelelő mennyiségű rostot eszek...évek óta nem eszem lisztet, pékárut, kenyeret, tésztát és cukrot.... Arra gondoltam hogy nem ártana egy pajzsmirigy illetve hormonvizshalatot elvégeztetni. A kérdésem az lenne hogy ezt haziorvosnal intezzem vagy a kettőt külön kell, pajzsmirigy háziorvos a hormonvizshalat pedig nogyogyasznal? Köszönöm a válaszokat!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!