Mitől lehet? Hogy annyira savas a hüvelyi folyásom, hogy
szó szerint megmarja a bugyimat (ha nincs tisztasági bent)
pl, fekete vagy piros bugyinál olyan mintha hipózva lett
volna.
2010. jún. 5. 16:40
Nekem is sajna ugyanez a problémám. Több jó orvosnál jártam, mert nem tartom normálisnak azt a mennyiségű folyást, mint ami nekem is van. Ha nem teszek be tisztasági betétet, és cserélem napközben, estére már kellemetlen szaga van a bugyimnak. Mindenféle vizsgálaton voltam, minden oké, nem tudtak velem mit kezdeni. Nagyon kellemetlen, mert pl. tangás bikinit emiatt nem vehetek fel (jó, nem ez a legnagyobb problémám,csak ez jutott elsőre eszembe).
2010. jún. 5. 16:46
Ez sajnos annyira egyedi mint a kézizzadás vagy hajzsírosodás! Ez van! Hormonális változások befolyásolhatják majd! Fogamzásgátló vagy szülés után változhat.
2010. jún. 5. 17:00
Szia!
Nekem ugyanez volt,igaz... én mindig használok tiszt.betétet. Amióta megszültem (5 hónapja) nincs! Remélem nem is lesz.
2010. jún. 5. 22:38
Nekem meg azóta van, amióta szültem. (10 éve :-S)
2010. jún. 5. 22:41
6/11 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémáim vannak.Hogy mit tegyél??Nekem pár évvel ezelőtt nagyon jót tett az ezüst csepp. Teljesen elmúlt ez a probléma, de miután az előirt adag dupláját ittam (A forgalmazó tanácsára)hatalmas újabb gond állt elő.: A fogam, ahol kicsi gyulladás volt, nem is tudtam róla,jól begyúlladt és Az ezüst cseppektől kisorakoztak a bacik.Életemben még úgy nem szenvedtem gyulladt foggal.A fenti kérdés megoldódott,de sajnos csak 1-2 évre. Az emlitett tünetek nálam jelenleg is fennállnak. Próbáltam az ezüst kolloidot, de attól nem érzek javulást. Úgy érzem, hogy a cseppek nagyobb löketett adtak, annak, aminek gyógyulni kell.Az oldatával lehet hüvelyöblitést is végezni.Jobbulást.
2010. jún. 5. 23:10
7/11 A kérdező kommentje:
sziasztok.citológián már több mint egy éve nem voltam...
a párommal hogy legyek együtt akár mikor nyugodtan..ha mondjuk levetkőztet és a tisztasági betét,befigyel??szóval nem lehet éjjel bent.sőt ha bent van akkor meg erős illata van,amit szerintem én érzek..olyan romlott savanyu tej illat,szag)köszönöm.szerintem elmegyek vele dokihoz...de ciki lesz:( meg ahogy látom másnak sem oldódik meg könnyen.
8/11 A kérdező kommentje:
szóval pontosabban:nem lehet éjjel nappal bent a tiszti
Citológiára mindenképp el kell menned, ha már több mint egy éve nem voltál, nagyon fontos!
az a túlzott savasság és ez az erős savanyú szag fertőzésre utalhat. nézni kéne egy hüvelykenet labort és egy hüvely Ph-t is. nekem is volt már, hogy sok lett a folyásom és nagyon erős savanyú szaga volt. nem enyhén savanykás mint normálisan, hanem szinte orrfacsaróan savanyú, és bakteriális fertőzésem volt.
2010. jún. 7. 13:33
10/11 A kérdező kommentje:
szia,köszönöm elfogok menni ezen a héten..de olyan ciki..de csak jobb lesz,és köszönöm mégegyszer
Kapcsolódó kérdések: