Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitol keshet a menstruacio?

Mitol keshet a menstruacio?

Figyelt kérdés
Altalaban ponosak a ciklusaim de most valamiert kesik es nem tudom az okat. Par hete volt egy komolyabb virusfertozesem (baranyhimlo), arra sok gyogyszert szedtem es eleg ideges is vagyok, nem tudom befolyasolja-e. A peteeresem is kesett egy kicsit. Szombat ota nagyon hanyingerem van, emelygek, fajnak a melleim neha fajdogal a hasam es nagyon rossz a kozerzetem.
2018. jan. 16. 20:09
 1/3 anonim válasza:

Szexeltél? Védekeztél? Nem? Akkor lehetsz terhes.

De amúgy a virusfertőzésed is közrejátszhat. A tüneteid pedig okozhatja az idegesség. Ha fent áll a terhesség esélye,akkor csinálj tesztet. Ha nem,akkor nyugi, csak a fertőzés.

2018. jan. 16. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szexeltem, nemhogy vedekezes nelkul :) kicsit panikolok mert ilyen meg nem fordult elo.
2018. jan. 16. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Pont a stressz miatt. Ha pánikolsz, görcsölsz rajta késhet, meg betegség után, a sok gyógyszertől is változhat. Nekem ugyan nőgyógyászati fertőzésem volt, amit arra szedtem tablettától is csúszott anno pár hetet. Idegesítő, de ez van. Próbálj nem izgulni rajta, meg fog jönni.
2018. jan. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!