Mit csináljak ha nem tudom kimosni onnan?
Szia!
Belül a hüvelyt nem szükséges mosni, ugyanis öntisztuló. Ha mindenképp szeretnéd, akkor csak vizet használj, szappant vagy tusfürdőt ne. Ha valamilyen mosakodószert is szeretnél használni, akkor ehhez jobb lesz valamilyen speciálisat venned.
A nagyajkak és a kisajkak között persze fontos a tisztálkodás. Furcsa, amit írsz, hogy odaszáradt a hüvelyváladék és nem jön le. Nem lehet, hogy csak más színű ott a bőröd, vagy ilyesmi? Nem hinném, hogy az amúgy nedves nyálkahártyára ez úgy oda bírna tapadni, hogy sima vízzel és óvatos dörzsöléssel ne jönne le.
Belül azt mondjak nem szabad mosni, én 10eve mosom és van hogy belülről meg tusfurdovel is.:/ tudom nem szabad de szex után előfordul.
Vegyél a patikába ha gondolod intim belső mosót de szerintem ilyen fiatalon nem szükséges. Kívül mert ha rendszeresen mosod alaposan akkor nem szabadna ott fehér dolognak lennie mert sokszor az a túró szeru dolog ami higiénés okok miatt jön ki
Én is mosom legalább 10 éve ugyanazzal a tusfürdővel amivel zuhanyozom és soha semmi bajom eddig még nem volt.
Viszont tiszta voltam mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!