Ha hormonalis zavar miatt nem jon meg?
Figyelt kérdés
4 napja kesik a menstruaciom. Nem tudom mi lehet a gond. Fel eve nem volt kapcsolatom ezert a gyerek dolgot kizarhatom. De akkor lehetseges hogy hormon zavarjaim vannak? Mennyit varjak meg az orvossal? Mit fog velem csinalni ez ugyben,lesz e vervetel es ad valami gyogyszert?
Elore is koszonom a valaszokat!
18/L
2018. jan. 14. 07:28
1/4 A kérdező kommentje:
Ja es meg annyi, hogy irtozom orvoshoz menni,mert szuzessegem elvesztese utan elmentem es nagyon rossz tapasztalatom volt az elso vizsgalattal. Felek hogy megint kifogok egy balfacant. (A doki konkretan ugy vizsgalt meg hogy utana egesz nap vereztem..)
2018. jan. 14. 07:37
2/4 anonim válasza:
4 nap késés? Jó ég, tisztában vagy te a szervezeted működésével? +/- 1 hét teljesen normális, nem gép vagy. Nagyon ritka az, ha valakinek pontos a ciklusa. A vérzés pedig lehet normális vizsgálat után, nem féktelenül az orvos volt béna. Nekem szólni szokott rákszűrés után, hogy úgy készüljek, hogy vérzés jelentkezhet.
3/4 anonim válasza:
Ha eddig pontos volt, akkor semmi baj. Amennyiben nem szedsz gyogyszert, ez normalis, neha befer egy kis csuszas, mert ez a termeszetes ciklus, nem mehet mindig minden tokeletesen. Ha viszont hetekig nem jon meg, vagy a kovetkezo honapokban is csuszkal, csak akkor kell elmenni orvoshoz. Probalj egy olyat keresni akiben megbizol, jokat mondanak rola. A sajat orvosomnal semmi bajom a vizsgalattal, de egyszer helyettesites volt, a masik dokival beszelni is alig tudtam annyira lenezo volt es a vizsgalat is baromira fajt, a problemam egy reszet mar el se mertem mondani...szoval csak a dokitol fugg:)
4/4 anonim válasza:
Nekem lassan 3 hónapja késik pedig nem pár éve jött meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!