Ha van egy tisztasagi betetem es egy nap mocskolodik ossze es harmadnap sem meg negyednap sem azert meg felvehetem 4 nap egymas utan?
Jól értem,hogy te egy tisztasági betétet több nap akarsz használni?:O
Ez gusztustalan!És szerintem nem is higiénikus...Én van amikor egy nap is 1-2x kicserélem!
15/L
NEM,AKKOR FERTŐZÉST IS ÖSSZE SZEDHETSZ,FOLYAMATOSAN CSERÉLD
EGYP KOROD?
Ez olyan, mint a fehérnemű,hisz abban használjuk.
Azt is naponta minimum egyszer cseráljük,de ha szükséges többször is.
Ez tuti kamu kérdés!
Amugymeg ha netán mégse az bár nemhiszem, annyi eszed lehetne h a betétre rávan irva h max 12 órás! Nekem is rávan!
Szerinted ha egy csecsemő belesz.arik a pelenkába akkor 4 napig benne haggyuk szegényt?
én anno minden órában cseréltemXD már a végefele is ilyen két óránként, egyszerűen nem bírtam elviselni, hogy használt:D mégha már alig van mensesem
úőgyhogy te is cseréld, nem kell óránként, de őrült vagy ha akár egy napnál is többször ugyanazt használsz
Utolsó válaszoló:
Te meg nem tudsz olvasni.Nem eü betétről kérdezett a kérdező hanem tisztaságiról.Ha nem tudod mi a kettő között a különbség akkor kérdezd meg és válaszolunk :)
Figyelj oda a szövegértésre!
kedves Kérdező:
Higiéniai okok miatt nem használhatod 4 napig a tisztasági betétet.Ahogy az előttem hozzászólók is írták:a bugyit is cserélrd minden nap.Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!