Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha van egy tisztasagi betetem...

Ha van egy tisztasagi betetem es egy nap mocskolodik ossze es harmadnap sem meg negyednap sem azert meg felvehetem 4 nap egymas utan?

Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Jól értem,hogy te egy tisztasági betétet több nap akarsz használni?:O

Ez gusztustalan!És szerintem nem is higiénikus...Én van amikor egy nap is 1-2x kicserélem!

15/L

2010. jún. 4. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:

NEM,AKKOR FERTŐZÉST IS ÖSSZE SZEDHETSZ,FOLYAMATOSAN CSERÉLD

EGYP KOROD?

2010. jún. 4. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem ez fake. ha mégesm:egy tisztasági betétet csak eg ynapig használj, mert elkaphatsz valamit.
2010. jún. 4. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint a fehérnemű,hisz abban használjuk.

Azt is naponta minimum egyszer cseráljük,de ha szükséges többször is.

2010. jún. 4. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor minek tisztasági betét, ha négy napig akarod használni? Vagy a bugyit is négy napig használod?
2010. jún. 4. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez tuti kamu kérdés!

Amugymeg ha netán mégse az bár nemhiszem, annyi eszed lehetne h a betétre rávan irva h max 12 órás! Nekem is rávan!

Szerinted ha egy csecsemő belesz.arik a pelenkába akkor 4 napig benne haggyuk szegényt?

2010. jún. 4. 20:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha csak gyenge folyásod van, akkor is naponta legalább egyszer cserélni kell. Egyet nappalra használsz, egyet meg estére.
2010. jún. 5. 07:01
 8/9 anonim ***** válasza:

én anno minden órában cseréltemXD már a végefele is ilyen két óránként, egyszerűen nem bírtam elviselni, hogy használt:D mégha már alig van mensesem

úőgyhogy te is cseréld, nem kell óránként, de őrült vagy ha akár egy napnál is többször ugyanazt használsz

2010. jún. 5. 10:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló:

Te meg nem tudsz olvasni.Nem eü betétről kérdezett a kérdező hanem tisztaságiról.Ha nem tudod mi a kettő között a különbség akkor kérdezd meg és válaszolunk :)

Figyelj oda a szövegértésre!

kedves Kérdező:

Higiéniai okok miatt nem használhatod 4 napig a tisztasági betétet.Ahogy az előttem hozzászólók is írták:a bugyit is cserélrd minden nap.Vagy nem?

2010. jún. 5. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!