Nekem még nm jött meg de fájt a hasam, nem bírok hason feküdni mert annyira fájnak akkor a melleim, ja és kb 1 hete volt egész héten hasmenésem és ma egy kicsit görcsölt a hasam és el múlt a fehér folyásom már 2 napja, akkor most megfog jönni? 11/L
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 18:13
11/17 A kérdező kommentje:
köszike,a komikat!mentek a zöld kezek :)
2010. jún. 5. 09:32
12/17 anonim válasza:
huh énis beparáztam, nekem elöször barna folyásom volt, és régen énis vártam hogy megjöjjön( 13 éves voltam, és több mint az osztály felének már megvoltXD) aztán kérdőn és kétségbeesetten rohantam anyához mi ez?XD erre őis kérdőn nézett hogy miaz hogy nem tudtam h az első pár embernél barnaXD de azért virult a feje hogy nagylány lettem:D tei nyugodtan elmondhatod neki, mert segít és könnyebb lesz sokkal
13/17 A kérdező kommentje:
tudom,ha majd megjön akkor elmondom,de addig nem szólok neki a tüneteimről
2010. jún. 5. 10:42
14/17 anonim válasza:
Na, megjött-e már a kis drága...
15/17 A kérdező kommentje:
nem,sajna :(
2010. jún. 8. 19:25
16/17 A kérdező kommentje:
nagyon várom hogy megjöjjön!!segítség!!!
2010. jún. 10. 20:41
17/17 A kérdező kommentje:
már megjött a fehér
2010. jún. 10. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!