Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti mit tesztek az éjszakai...

Ti mit tesztek az éjszakai átázás ellen?

Figyelt kérdés

Minden éjszaka (általában ekkor, de van, hogy néha nappal is) átázok

És nagyon rossz amikor arra kelek hogy az apám (akivel rosszban vagyok) kelt fel hogy tiszta ver vagyok

Vagy amikor azon izgulok hogy az ottalvos kirandulasnal nehogy összeverezzem az agyat és más meglássa (sajnos volt ilyen)

Az éjszaka-betét nem túlságosan vált be és a tampon+betét sem mert a betét mindig elcsúszik

Szóval valami ultraeros ragasztasu betét vagy nem tudom mi de jól jönne egy jó tanács !!

2018. jan. 8. 00:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy elottem is irtak, szoros bugyi, vastag ejszakai betet, vagy pelenka. De azert erdemes lenne az intimtolcsert is kiprobalni, nekem nagyon jol tart, de azert csak 6 orat alszok, vagy allitok be ebresztot, hogy csereljem. Emelle csak egy sima vekony betetet hasznalok, olyat mint amilyen a tisztasagi csak picit nagyobb, es soha sem aztam at amiota hasznalom, azelott pedig rendszeresen megesett. Sok fele meretu es kemenysegu tolcser van, biztos talalsz egy jot:)
2018. jan. 10. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed meglátva nekem is nagy felkiáltójellel az intimtölcsér/kehely ugrott be, de valószínűleg én is ilyen többek által leírt praktikákban gondolkodtam volna korábban. Viszont amióta pár éve először nagy szkeptikusan kipróbáltam, azóta nincs visszaút... :D

Először én egy lágyabbal kezdtem, most egy keményebb van, mindkettő bombabiztosan ugrik szét a hüvelyben, így a pereme vákuumot képez a hüvelyfalon, ami még akkor is megakadályozza a vér kiszivárgását, ha a tölcsér már tele lenne.

Ilyenkor érdemes vécékagyló fölött eltávolítani, mert az a vérmennyiség, amit már a tölcsér nem tud felvenni, az eltávolításnál mindenképp ki fog folyni. De kizárólag az eltávolításnál, nem előbb! Nem úgy mint egy tampon vagy betét, ami ha tele van, akkor tele van, megy mellé a maradék... (Ha a kehely nincs tele, akkor kis gyakorlattal bárhol álló helyzetben ki tudod szedni magadnak úgy, hogy ne folyjon ki semmi.)

Én már teszteltem mindenféle extrém körülmény között, strandolás/ túrázás/ torna/ bicajozás/ sátrazás stb., profi! Egyszerűen ha a hüvelyedben kialakult a vákuum, akkor nincs olyan igénybevétel vagy testhelyzet, ami el tudná mozdítani vagy a vákuumot megszüntetné. Ezt az is mutatja, hogy sokszor a kivételnél egyenesen cibálni kell, vagy valahogy az ujjaddal lepattintani a hüvelyfalról, annyira erős tud lenni a vákuum, vagyis a szigetelés.

Nekem teljesen megváltoztatta a menstruációimat, amióta van ilyenem. Az összes korábbi kellemetlenségből csak a hasfájás maradt meg. Amíg a nedves betétet folyamatosan érzed, ezt egyáltalán nem lehet megérezni a hüvelyben. Nézz utána, sokféle kapható és rengeteg leírást találsz most már. Max. 12 óránként kell cserélni, úgyhogy az éjszakát bőven megúszod vele.

Szerintem idővel csökkenni/rövidülni fog a menzeszed, most ez így elég hosszúnak és intenzívnek tűnik.

2018. jan. 14. 22:08
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Elozo, en nem hiszem, hogy jot tesz a huvelynek, ha ki kell belole cibalni valamit. Ha ilyen az intimtolcser, akkor nem szabad hasznalni. Meg a tampont is ovatosan kell eltavolitani, pedig ott nem alakul ki vakuum.
2018. jan. 14. 22:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #13, rég kihalt volna az emberiség, ha a hüvely ennyire érzékeny lenne arra, hogy ki-be tologatnak benne dolgokat. ;) A tampon sokkal nagyobb felületen súrolja a hüvelyt felhelyezéskor és eltávolításkor, mint egy intimtölcsér, ami mellesleg nem is szöszöl: klinikai minőségű szilikonból van.
2018. jan. 15. 01:03
 15/15 anonim ***** válasza:
72%
Semmi különöst. Lefekvés előtt cserélek betétet, reggel egyenesen wcre megyek. Nagyon ritkán áztam át, de mondjuk aránylag gyenge a vérzés illetve bírom a nedves érzést. Az első napokon csak háton alszok, nem mozgok, nem forgolódok.
2018. febr. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!