Nagyon erős menstruációs görcs. Mi lehet? Mit tehetek?
Régebben volt gyulladásom is, de az gyógyszerrel elmúlt. Illetve cisztám, de az felszívódott. Mostanában simán erős görcseim vannak az első pár napban. :/ De ráz a hideg, remegek és hányingerem is van.. ráadásul annyira fáj a hasam hogy alig tudok két szoba közt közlekedni. Az algoflex m nem használ, a flector csak ideiglenesen.. van melegítő párnám otthon de azt nem vihetem magammal. Néha olyan erős a fájdalom, hogy nem tudok órára vagy dolgozni menni... Van valami ötletek vagy megoldásotok ami bevált? Fogamzásgátlót szedek már régóta.
23/L
Előre is köszönöm a válaszokat! :) Jó lenne teljes életet élni a menstruáció első napjain is.. :( Dokihoz el szeretnék menni mindenképp még a hónapban kivizsgáltatni.
Èn is ezeket èlem át csak èn 13èvesen(pár nap ès 14)
Ès nekem semmi gyulladás semmi ciszta nincs/nem is volt...
Egyszerűen ilyen...megmozdulni nem lehet
Suliba meg muszáj menni...èn általába szenvedek,csak èppensèggel tesin nagyon mert felmentèst nem ad..
Igazából vannak olyan nők akik ennyire megszívják mint mi
Nálam mèg ájulás is szokott lenni
Kitartást!😊
Jézusom az ájulás is durva.. nagyon köszönöm és viszont kívánom! :/ Van amúgy egy erős gyógyszer, kúp formátumban. Suppositirium analgeticum vagy mi a neve. Az használ, de nem jó mindig ilyen lórúgásnyi gyógyszereket bevenni. :) Ahelyett keresek alternatív megoldást. Nézz utána esetleg ha nem idegenkedsz tőle. Nekem bevált, olyan 4-5 órára lelövi a fájdalmat.
Lehet nincs mögötte semmi szervi baj nálam sem, azért megnézetem. Ha nem lesz "szedem" azt tovább.
Nekem csak a tramadol használ.
Első nap görcsöl mindenem, epét hányok, hasmenésem van, remegek, kiver a víz. Még tramadollal is 2-3 óra kell, hogy életképes állapotba kerüljek. De aztán egész nap okés vagyok, fájdogál a hasam, de ki lehet bírni. Szóval havi egy szemet szedek csak.
Kérdezz rá az orvosodnál.
19/l
Nekem is nagyon erős görcseim vannak, sok hányás, stb. sima gyógyszer nem segít, erőset meg nem veszek be, nem mérgezem magam.
Most az aviva tornával próbálkozom, most kezdtem, remélem, segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!