Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez még normálisnak számít?

Ez még normálisnak számít?

Figyelt kérdés
Idén leszek 15 éves és még egyáltalán nem jött meg a menzeszem. Későn érő típus vagyok, de ennyire? Tudom, hogy 16 éves korban kell aggódni ha nem jött meg, de már én is és anya is nagyon be vagyunk "parázva" hogy esetleg valamilyen okból nincsen menstruációm. Tudtok esetleg valami tanácsot adni?

2018. jan. 4. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Az egyetlen értelmes megoldás elmenni nögyógyászhoz
2018. jan. 4. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Fehér folyásod van már,gondolom.
2018. jan. 4. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Menjetek el nőgyógyászhoz. Nem biztos, hogy gond van, de jobb kideríteni.
2018. jan. 4. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Mindenkinél más, ha aggódsz csak rosszabb, nem kell annyira ráparázni és nem kell annyira várni mint a mesiást, véletlen se szedj szerintem gyógyszert rá, mert manapság képesek minden s----rra kiírni valamit.

Főleg az ilyen nőgyógyászati gyógyszereknél kell vigyázni.

Ne erőltesd meg magad, egyél sok vas vitamint, lehet vérszegény is.

Ne emelgess nehéz dolgokat, ha ez esetleg jellemző lenne rád, és ne stresszelj nagyon.

2018. jan. 4. 20:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, szerintem is túlságosan sokat idegeskedek ezen és máson is...valamit nagyon vékony vagyok 170cm/46kg... pedig rendesen eszek. Nemtudom ez közre játszik-e
2018. jan. 4. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

Sajnos,közrejátszhat,hogy ennyire vékony vagy.10-15 kg-ot fel kellene szedned.

De lényeg,hogy rendesen eszel,legalább.

2018. jan. 4. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:

En is rendesen eszek, meg is vekony vagyok, legalabbis masok ezt mondjak. 22 eves vagyok de 16-17 evesnek neznek kb, de nem zavar, viszont, ami nekem "rendes" adagnak tunik az masnak kb lepkefing :)

Bar lehet, hogy te tenyleg normalisan eszel, mindenestre sok vitamin az fontos! Foleg a vas!

2018. jan. 5. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!