Hüvelygomba vagy normális folyás? Már nem tudom eldönteni (több lent, kicsit bonyolult)
Sziasztok, egy ideje küzdök hüvelygombával. Kaptam rá erős tablettát (nőgyógyász látott, volt kenet is), amit szedek, plusz krémet használok kiegészítésként. Úgy ítélem meg, hogy javult a helyzetem, azonban olyan rég volt normális folyásom, hogy nem tudom mire vélni a mostani folyásomat.
Nem sárga, fehér, darabok nincsenek benne, de fekete bugyin látszik (direkt fekete bugyit vettem fel, mert az azelőtti rettenetesen sok folyás miatt betétet kellett használnom...), nincs az a furcsa gomba szaga, mint amilyen volt, nem is nagy mennyiség, viszont amikor "kijön", azt érzem, mint amikor kemény gombás folyásom volt... Most lehet nekem ment el az eszem és paranoiás vagyok, de akkor ez még vajon az? Vagy érzékeny lettem az egészre és "megvisel" a dolog?
Egyébként már van nőgyógyászhoz időpontom, hamarosan oda is újból eljutok.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.
Köszönöm a válaszod! :) Az a baj, hogy lassan féléve küzdök vele és annyira beszűkültem, hogy teljesen "elfelejtettem" milyen az.
De mondjuk a sima folyásom lehet annyira "sok" (vagy csak úgy érzem), hogy érzem, ahogy távozik, tehát nedvességet, vagy ahogy a nőgyógyászom mondta diszkomfortot érzek? (amúgy nem viszket meg nem ég már hál'istennek...)
Megkerdezhetem, hogy milyen kezelest kaptal?
Bocsi,hogy nem a kerdesre valaszolok de en lassan mar masfel eve kuszdok a candidaval. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!