Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez végett nem jöhet meg a...

Ez végett nem jöhet meg a menstruációm?

Figyelt kérdés
Késik a menzeszem már 1 hete. Nem lehetek terhes mert nincs párom, nem élek nemi életet. De viszont ebben a hónapban beteg voltam és antibiotikumot is szedtem. Sok citromos teát ittam, és C vitaminos pezsgő tablettát is ittam. Emellet sajnos voltak még idegességeim is suli stb. Ez miatt késhet? Félek hogy komolyabb bajom leheg:( a barátnőim azt mondják hogy az 1 hét késés még nem nagy gond, de félek hogy többet is fog. Nem érzem jelét hogy most megjönne. Szerintetek csajok feleslegesen parázok?
2017. dec. 30. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Feleslegesen. Inkább olvasgasd a magyar helyesírás szabályait én azon paráznék mennyire nem tudsz magyarul. Nekem meg kétszer jött meg 4 nap eltéréssel mert ért egy trauma meg kaptam egy csomó antibiotikumot meg fájdalomcsillapítót. Van ilyen.
2017. dec. 30. 08:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Betegseg, antibiotikum, stressz egyarant kesleltetheti vagy hamarabb meghozhatja menszeszt. Ne izgulj, de ha kesik meg egy hetet menj ngygyszhoz, hatha mas ok van a hatterben.

Kerdes hany eves vagy, ha meg nemreg vagy "nagy lany", akkor siman hormonalisan meg nem alltal be. (Pl. Elso 1 evben meg lehetnek fura ciklusok).

2017. dec. 30. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne a barátnőid legyenek az elsődleges információforrásod. De ne is a gyk.
2017. dec. 30. 08:45
 4/9 A kérdező kommentje:

A rossz helyesírás abból adódik hogy szlovák vagyok tehát, szlovák iskola, a barátaimtól tanultam meg csak magyarul. Ellehet nézni szerintem.

Hát 20 éves vagyok szóval már nem szabadna késnie. Nem is szokott csak most. Sok minden össze jött ebben a hónapban remélem hogy csak az a baj.

Köszönöm a válaszokat.

2017. dec. 30. 08:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj,az antibiotikumtól simán késhet,plusz a stressz miatt is.
2017. dec. 30. 09:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2017. dec. 30. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
A ciklust 1000 dolog befolyásolhatja, felesleges aggódnod. Nekem egyszer kimaradt egy hónap csak úgy, és nem volt semmi bajom. Ha nagy stressz ért vagy keveset ettem pl. Nyári táborban ahol nem adtak. Megjött duplán. No para....
2017. dec. 30. 10:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm valamilyen szinten megnyugodtam :)
2017. dec. 30. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Antibiotikum és stressz önmagában is elég ahhoz, hogy késsen, de ha egyszerre volt a kettő, akkor meg pláne. Meg fog jönni, csak legyél türelmes.
2017. dec. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!