Trichomonas nem gyógyul?
Sziasztok.
már lassan egy éve vannak meg a panaszaim, azután, hogy megismerkedtem egy fiúval, aki rövidesen a barátom lett. aztán miután elkezdtem a fogamzásgátlót, hihetetlen elkezdtem viszketni, zöld folyásom lett, és fájt a vizelés. elmentem először egy kórházban, ahol azt mondták, hogy hüvelygombám van. bevettem a gyógyszereket rá, de a panaszaim csak nem szűntek. utána elmentem egy másik helyre, ott azt mondták, hogy bakteriális fertőzés, klion d kúpot kaptam, szintén nem segített. az egyik nap már annyira fájt, és ahogy felkeltem, annyira fájt a vizelés, hogy a kórházba mentünk be, ahol végén levették a mintát, proteus mirabilis eredménnyel. a kórházba már nem fogadták időben, így elmentem egy másik orvoshoz, aki észrevette, hogy trichomonas fertőzésről van szó, és pozitív is lett rá a kenet. itt kezdődtek el a bajaim. ő kúpot adott rá (nem szájon át szedhető metronidazolt),aztán végre kaptam szájon át tinidazolt, de a panaszaim nem szűntek.utána elmentem egy magánorvoshoz és 50 ezer forintért leszűrt mindenre, már a trichomonas is negatív lett, csak a proteus mirabilis volt még mindig ott. de szerintem a trichomonas is ott volt , még mindig. a panaszaim nem szűntek, de nem nagyon tudtam járni orvoshoz, már se anyagilag se lelkileg nem bírtam, így októberben jutottam el megint egy másik orvoshoz, aki a mikroszkópon látta a trichomonast. kaptam rá 8 szem kliont egyszerre, de szerintem még mindig megvan, még mindig sárgás folyás és be van gyulladva a hüvelyem. én egyszerűen már nem akarok élni. senki sem segít, de tényleg, és annyira szégyelletes ez a betegség, pedig elhihetitek hogy nem volt sok kapcsolatom de annyira szerencsétlenül jött ki az egész. mi a fenét tudnék csinálni????? valakinek van ötlete? nem látom így az életem értelmét, állandó fájdalmaim vannak, sokszor ülni sem tudok,1 éve nem voltam senkivel, a szüleim sem segítenek igazán. nagyon-nagyon félek pedig előttem van az élet, 20 éves vagyok, egyetemre járok, jól tanulok, nem tudom már, hogy mi lesz velem így.....a volt barátomnak természetesen semmi panasza.
-Antibiotikum kúra közben és után szigorúan szedj probiotikumot!
-Kúpok, krémek után is használj hüvelyi probiotikumot. Pl.: Gynophilus napi 2 egy hétig. Utána esténként 1 szem.
-Ne használj tampont!
-A stressz és a fogamzásgátló jobban hajlamosít a fertőzésekre.
-Viselj pamut bugyit és jól szellőző ruhákat.
- A fehérneműket és a törölközőket vasald ki.
- Ne használj lent szappant/ tusfürdőt. Max egy kis intim mosakodót.
-Ne irrigálj.
- Pisilés után hátrafelé töröld meg magad.
- Menstruáció és szex után egyből alkalmazz valamilyen flóra visszaállító készítményt 1 napig legalább.
Egyébként nekem is Trichomonas + valami kevert fertőzésem volt több mint 1 évig. Kórházban kaptam egy doboz Klion D-t és annyi. 1-2 hét múlva ismét visszatért a bőséges zöld, drabos folyás, a gyulladás a fájó és viszkető érzés. Olyan volt mintha rothadna a hüvelyem. Magánorvos tudott csak rajtam segíteni. Páromnak és nekem 5 napig napi 1000 mg Klion kapszula. Majd napi 1 Gyno-pevaryl 3 napig. Majd 8 hétig heti 1 Mycosyst kapszula. És akkor ott van még a Normaflore és a 2 doboz Gynophilus. Kisebb vagyonba került az, hogy meggyógyuljak. De megérte.
Szerintem a te esetedben is valami brutál holokausztot kéne rendezni ezeknek a nyavajáknak. Utánna ha odafigyelsz magadra és megfogadod a tanácsokat nem lesz gond. Nekem ezek segítettek.
Kitartást!
Nagyon koszonom a valaszod!
Most remenyt adtal nekem hogy en is meggyogyulhatok, oriasi nagy orom ez...
En 1 nap alatt kaptam 2000 mg kliont de visszatert (bar lenyegesen kevesebb). Holnap megyek a nogyogyaszhoz es megkerem hogy nezzen meg. En is maganorvoshoz jarok, de mar velem o is kezd bunko lenni sajnos es nem hajlando tenyesztest csinalni(felek hogy mi van ha van meg valami), holnap megyek mashova,pontosan ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!