Tisztasági betét problem. Többi lent. ?
Figyelt kérdés
Anyukám hasznal tisztasagit,en is hasznalnek. Csak vegyem ki a dobozbol es ne is szoljak neki? Ez igy milyen? Nem szeretek ilyenekről beszélni vele. Vagy mit mondjak?2017. dec. 26. 19:18
1/11 anonim válasza:
A kulcsszavakból kiindulva beszélj vele és menjetek el dokihoz, ha mindenféle folyásod is van.
2/11 anonim válasza:
Hát én nem értékelem, ha a gyerekem az én cuccaimhoz nyúl, úgyhogy nálam az "anyu, vennél nekem is egy doboz tisztasági betétet" lenne a nyerő
3/11 anonim válasza:
Vedd ki a dobozból, aztán, amikor ketten vagytok, mondd neki: Anyu, én is használok már tisztasági betétet, hamarabb el fog így fogyni, majd vegyél légy szíves még!
4/11 anonim válasza:
Nyugodtan szólj neki,meg fogja érteni,hisz' ő is használja.
#1 Nem "mindenféle" folyása van a kérdezőnek,csak a természetes fehér folyása.
5/11 anonim válasza:
Szólj neki nyugodtan. Nem fogja azt mondani, hogy ne használd. Lehet vesz neked egészen picikét, ami előre van darabonként csomagolva. Azt könnyen tudod magaddal vinni bárhová.
6/11 A kérdező kommentje:
És hogy mondjam meg? Pl.: anya hasznalhatom a tisztasagi beteteket? Irjatok meg ilyeneket pls
2017. dec. 26. 21:42
7/11 anonim válasza:
Ha pl a fürdőbe tartjátok és épp mind a ketten ott vagytok fogd meg a dobozt és kérdezd meg,hogy használhatod-e te is.Vagy akkor is rákérdezhetsz mikor megveszitek.
8/11 momoka 2002 válasza:
Az en lanyom 15 eves, mindenrol nyiltan beszelunk a furdoben egy helyen vannnak a dolgaink es kozosen hasznaljuk. Mindig megkerdezem mikor jon meg neki , van-e eleg otthonn A boltban iis egyutt valogatjuk, mindig megbeszeljuk milyen kene- vekonyabb ,vastagabb. A minitampont is megbeszeltuk uszashoz,sporthoz. Ha anyukad nem mondja kerdezz ra te. Anyu kiprobalhatom ezt vagy azt a betetet,neked mikor jo,milyen napokra mire hasznalod. Beszeljetek rola es nem lesz gatlasod.
9/11 anonim válasza:
Szia, szerintem sem lesz semmi gond ha szólsz Anyukádnak, elsőnek én is hasonló cipőben jártam, nem mertem neki szólni, pedig nekem nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel. Sok tanácsot tud adni, amiket nem biztos, hogyha a barátnőidet kérdezed tudni fogják rá a megfelelő választ, bátorság, nem lesz belőle baj! :)
10/11 A kérdező kommentje:
Uzenetben jo lesz?
2017. dec. 29. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!