Ha azt mondom az orvosnak h szeretném hogy kiszedjék a méhem, kiszedik? Vagy csak abban az esetben ha valami betegségem van ott, pl rák?
Szeretném ha kiszednék a méhemet, teljesen egészséges, de nincs szükségem rá. Gyereket nem akarok. A menstruációm viszont fájdalmas és veszélyes, nem egyszer ájultam el miatta, dolgozni sem tudok olyankor. Sterilizáltatáson is gondolkodtam már, de attól sajnos nem múlik el, csak az ellés(tudom h az emberekre nem ezt mondják) lehetősége.
23 éves vagyok
Szerintem aki az agyaddal tette ugyanezt az biztos elvállalná ezt is.
Belegondoltál egyáltalán miről beszélsz?
Tudod ha egyszer összejössz életed nagy szerelmével akkor erőteljesen meg fog változni a gondolkodásod, de akkor meg azt mondanám, hogy bocsi, de hülye voltam régen, nekünk sosem lesz gyerekünk.
Dehogy veszik ki. Nem, jó pénzért sem veszik ki.
1. Lehet endometriózisod, ha ennyire fáj a hasad. Ez gyógyszerekkel kezelhető állapot.
2. Ha csak szimplán ilyen típus vagy, akkor ajánlom a hormonos spirált. Van belőle olyan kicsi méret, ami nem szült nőknek is felrakható, és általában teljesen megszűnik tőle a vérzés. Ha marad is, akkor is csak vmi kis pecsételgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!