Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha azt mondom az orvosnak h...

Ha azt mondom az orvosnak h szeretném hogy kiszedjék a méhem, kiszedik? Vagy csak abban az esetben ha valami betegségem van ott, pl rák?

Figyelt kérdés

Szeretném ha kiszednék a méhemet, teljesen egészséges, de nincs szükségem rá. Gyereket nem akarok. A menstruációm viszont fájdalmas és veszélyes, nem egyszer ájultam el miatta, dolgozni sem tudok olyankor. Sterilizáltatáson is gondolkodtam már, de attól sajnos nem múlik el, csak az ellés(tudom h az emberekre nem ezt mondják) lehetősége.

23 éves vagyok

2017. dec. 25. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is endometrózis állhat a háttérben. Ezt laparoszkópos műtéttel meg tudják oldani.
2017. dec. 25. 23:48
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem aki az agyaddal tette ugyanezt az biztos elvállalná ezt is.

Belegondoltál egyáltalán miről beszélsz?

Tudod ha egyszer összejössz életed nagy szerelmével akkor erőteljesen meg fog változni a gondolkodásod, de akkor meg azt mondanám, hogy bocsi, de hülye voltam régen, nekünk sosem lesz gyerekünk.

2017. dec. 26. 00:58
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy veszik ki. Nem, jó pénzért sem veszik ki.

1. Lehet endometriózisod, ha ennyire fáj a hasad. Ez gyógyszerekkel kezelhető állapot.

2. Ha csak szimplán ilyen típus vagy, akkor ajánlom a hormonos spirált. Van belőle olyan kicsi méret, ami nem szült nőknek is felrakható, és általában teljesen megszűnik tőle a vérzés. Ha marad is, akkor is csak vmi kis pecsételgetés.

2017. dec. 26. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!