Ez normális? Nem lehetek terhes, vagy fertőzött?
Figyelt kérdés
Tegnap veszítettem el a szüzességem a barátommal, védekeztünk óvszerrel. Viszont ma egész nap hányingerem volt, fájt a hasam. Ez ilyenkor normális? Lehet, nincs is összefüggésben a szüzességem elvesztésével? Vagy terhes lehetek az ujjazástól(ha került rá előváladék esetleg)?2017. dec. 24. 13:21
1/7 anonim válasza:
Unalmas a szünet?
Ilyen hamar nem lenne terhességi tüneted
2/7 anonim válasza:
Nagyon minimális az esélye a terhességnek, de persze mitsem segít ez, ha pont a 0,001% vagy, amikor terhes leszel, de véleményem szerint NEM vagy az, a terhesség első jelei nem ilyenkor kezdődnek. Nem lehet hogy csak szimplán rosszat ettél? Vagy hirtelen időjárásváltozás volt? Én erre speciel nagyon érzékeny vagyok sajnos, idén télen a buta frontok miatt szinte állandóan fáj a fejem.
3/7 anonim válasza:
Ha terhes is lennél, az első nap még biztosan nincs tőle hányingered, hasfájásod. Egyébként nem hiszem hogy az vagy.
4/7 anonim válasza:
Max bekepzeled, mert raparazol. Leghamarabb 2 het utan lenne barmifele terhessegi tuneted.
6/7 anonim válasza:
Ha megfelelően használtátok a gumit, nem vagy terhes. Nem ártana olvasnod a teljességgel kapcsolatban. Akkor tudnád, hogy a beágyazódás kb 7-10 nap, azelőtt nincs terhes tünet (de rögtön utána sem).
21N
7/7 anonim válasza:
Szóval szexeltetek és ma már előrehaladott terhességi tüneteid vannak?
Ritkán mondok ilyet de ha ezt nem tudod inkább még ne szexelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!