Gombaölő krém jót fog tenni ha nagyon viszket odalent amióta kinyaltak?
Nem értem,miért kellett jelenteni?
Próbáld meg a Canestent.
Miért szexelsz olyannal,akinek büdös a szája, én nem engedtem volna a puncim közelébe..:"D
Amúgy nem biztos,hogy gomba, tényleg érdmes nődokihoz menni, vagy vegyél egy gyorstesztet,ami kimutatja ha gombás/bakteriális fertőzésed van(bár drága, én már inkább orvoshoz mennék)
Amúgy gombánál van még kipirosodás, folyás stb, ha simán viszketsz az kidörzsöléstől vagy a gumitól is lehet(pl olyan volt a bevonata,amit nem bírsz)
jéééézusom...a büdösszájú pasi soha nem mosott fogat, annak rohadt minden a szájában. Az is lehet, hogy előtted mást nyalt ki, aztán azt(is) érezted, és egyben átadott valami ajándékot.
Fertőtlenítőkkel (is)tisztálkodj alaposan, akár naponta többszöri zuhany, vagy ha van, használd a bidét. Aztán ha szerdáig nem múlik, akkor bizony bőr, vagy nőgyógyász..
Én megpróbálnék mindent, még a fürdést is, nemcsak a gombaölőt..
pasiként könyörgöm, előbb szagolj..nekem már el is ment a kedvem tőled.
Bevágott egy pálpusztait, aztán rácuppant a mókusra?
Pfejj de prasnyák vagytok
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!