Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mellrak? 19/L

Ez mellrak? 19/L

Figyelt kérdés

A ball mellemben van egy csomo szeru valami. Mindem honapban szinte elojon. Anyukam szerint ez tejmirigy es a mentsruacio miatt van. 5 nap mulva kell megjonnie. Nagyon megijedten.

Ha fekszem erzem ha felallok nem lehet erezni,nagyon kicsi melleim vannak es kb fel eve kezdtem el nezegetni hogy van e valami benne. Ha nagyon nyomkodom piszkalom akkor jon elo. A jobb mellemben is van csak ott feljebb es az is csak akkor ha nezegetem. De a bal mellemben ha fekszem akkor erzem. Nem faj nincs semmi ilyen tunetem csak szimplan raparaztam.

2017. dec. 21. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Menj el es vizsgaltasd meg,ez nem játék. De egyébként nekem is van ilyen,ez egy jóindulatú valami. Minden évben neg uhoztatom,de semmi gond vele. Úgyhogy nem kell félni,de azért elhanyagolni sem szabad.
2017. dec. 21. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Háziorvos, nőgyógyász, onkológus illetve lényegében bárki adhat beutalót emlő ultrahangra. Menzesz utánra fogják időzíteni a vizsgálatot.

Jó, hogy csinálod az önvizsgálatot, legalább megtanulod a saját melled, hogy milyennek kell lennie. Menzesz után jó vizsgálni egyébként, amikor kevésbé duzzadt. Így, menzesz előtt lehet duzzadtabb tejmirigy, vagy jóindulatú daganat (fibroadenoma), amit érzel.

2017. dec. 21. 18:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Mondtam a mult heten a haziorvosomnak es o mondta,hogy nyugodjak meg nincs ilyen bajom. De elolvastam par honapja egy ilyen blogot es azota vagyok nagyon raparazva. Inkabb elmegyek januarban egy vizsgalatra,hogy megnyugodjak, barmi is az eredmenye. Megegyszer koszi a valaszokat!
2017. dec. 21. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez teljesen természetes, tejmirigy duzzad be. Menj el nyugodtan orvoshoz, ha megnyugtat.
2017. dec. 21. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a négyes válaszolóval.
2017. dec. 21. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is telmirigy, semmi komoly bajod sincs.
2017. dec. 22. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Menstruáció miatt van ne aggódj. Bedurrannak a mirigyek.

De ha nem nyugszol meg akkor menj el ultrahangra.

2017. dec. 22. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!