Ti mennyire érzitek a betétet?
Olyan betétet kell választanod, ami kényelmes. Én az Always Sensitive Ultra Supert (világosrózsaszín) használom, mert szerintem az a legkénylemesebb. (Én is elég sok félét próbáltam már). Ezen a betéten egy bizonyos ,,soft cotton" ,,borítás van, tehát nagyon puha, nem zörög,és belesimul a fehérneműbe. Tehát nem áll úgy ki, mint a többi.
Én ezt tudom ajánlani, de neked kell kitapasztalnod hogy számodra mi a legkénylemesebb. Próbálj ki több fajtát is.
14/L
Én akármilyen fajtát próbáltam, mindegyiket ugyanolyan rossz érzés volt hordani, főleg nyáron, amikor a nagy melegben még "be is fülledt".
Nem bírtam sokáig hordani, így elkezdtem kísérletezni a tamponnal, 1-2 menstruáció után belejöttem a használatába. Azóta is csak azt vagyok hajlandó használni. Ha odafigyelsz, hogy időben kicseréld, akkor teljesen szabadnak érzed magad a menzesz alatt is, olyan mintha meg sem lenne.
Neked is azt ajánlom, hogy ne add fel az első "nem megy" után, mert amint ráérzel a helyes használatára, soha többet nem akarsz majd betétet hordani.
És alwaysből melyik fajtát? Mert abból van kemény. Amit az első válaszoló írt az jó, én is olyat használok. Az puha. Vagy a naturella is jó. Libresse is. Lényeg hogy ne műanyag felületűt vegyél hanem pamutot.
És ne használj tampont mert egészségtelen. Nem tesz jót se a hüvelynek se a méhnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!