Miért nem sikerül a tamponhasználat?
Sokszor próbáltam szűzen tampont felhelyezni, de sose sikerült, kb. 2 mm után már annyira fájt/csípett, hogy esélytelen volt, hogy felmenjen. Olvastam rengeteg leírást, hogy hogy kell csinálni, néztem rajzokat, kipróbáltam minden létező pózt, de semmi. Lehet, hogy túlságosan rá is görcsölök, de mindig próbáltam ellazulni (a végére persze már felidegesítettem magam).
Ami elkeserít, hogy már nem vagyok szűz, és még így se megy. Pedig elvesztésnél az aktus maga egyáltalán nem fájt, nem volt gond. Viszont a petting mindig is fájt, és magamnak se tudok felnyúlni, akkor se, ha fel vagyok izgulva. Lehet, hogy ezzel van valami összefüggés...?
Mit csináljak, hogy végre fel tudjam rakni? Ha még egyszer betétet kell használnom, kifutok a világból, semmit nem tudok benne csinálni.
Ne görcsölj rá.
Egyébként tamponnal én is így vagyok. Bár már rég nem vagyok szűz, ritkán teszek csak be, mert kellemetlen feltolni és kiszedni (hiába "síkos" a vértől).
Jó szoros - de kényelmes - bugyi és megfelelő betét nekem teljesen okés.
hasonló problémával küzdök, szerintem menj el pszichológushoz, ha van rá lehetőséged, mert a háttérben lehet valami elyomott trauma. nekem ez van, én sem tudok felnyúlni magamnak (ezt már a pszichológusommal kiderítttük miért) és a tampon sem megy fel. a többi flottul megy.
A lényeg: ne erőltesd, mert rosszabb lesz. Keress szakembert, aki segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!