Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
1 éve szedek fogamzasgatlot,rendszertelen menstruaciora es PCOS-re! Mindig 5-6 napig tart a menszeszem,most 12 napja van meg de 6 nap utan mar csak pecsetel:/ Valamikor egesznap semmi este egy kicsi! Hasam kicsit faj ,olyan felfázós hasfajas+menszesz! 😒

2017. dec. 19. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Te fogamzásgátlót szedsz, tehát neked egy éve NINCS menstruációd. Neked megvonásos vérzésed van, az nem menstruáció. A fogamzásgátló egy mű ciklust hoz létre mű vérzéssel, így a te problémádat egyáltalán nem oldja meg, csak elfedi. Rendszertelen menstruációra nem fogamzásgátlót kellene szedni, hanem rendesen kivizsgálni, mitől rendszertelen, és azt megoldani. Ha a megvonásos vérzés 12 napja tart, az azt jelenti, hogy a szervezeted valami miatt "lázad" a gyógyszer ellen. Menj orvoshoz, mert lehet, hogy már nem megfelelő neked ez a fogamzásgátló. De a legjobb az lenne, ha nem próbálnál ki másikat, hanem ezt abbahagynád a levél végén, és rendesen kezeltetnéd az összevissza ciklust. Ha esetleg valami csökkentette a hatását, az is okozhat pecsételést.
2017. dec. 19. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom az okot miertrendszertelen,PCOS + Inzulinreziszteniam van! Es nem menszeszre kaptam a gyógyszert ,hanem szőrösödésre! 6 éve vagyok így azos lehet hogy több de azota igazoltak a betegsegek! Nemvagyok vekony sem sajnos,aztmondtak fogyjak es rendbe jön a menszesz is és kihullnak a szőrök,fogytam 20kg de semmi. És nagyon zavaró mert az arcomon van,nemis keves! Erre kaptam a fogamzasgatlot mert attol elmeletileg kihullhat ! Bocsi rosszul irtam hogy a menszeszre van! Most voltam doki,ki irta meg 1 evre!
2017. dec. 19. 21:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a fogamzásgátló mellett pecsételés lép fel, az általában azt jelenti, hogy a szervezet így próbálja jelezni, hogy már nem megfelelő neki a fogamzásgátló. Mindenképpen beszélj nőgyógyásszal. Lehet, hogy másik fajtát ír fel.
2017. dec. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!