Hogy szexeljünk a pasimmal menstruáció alatt úgy hogy ne kenjek össze semmit? És nem baj ha csináljuk? 19/l
Figyelt kérdés
Én nekem ilyenkor muszaj ,pont a 2-3. nap kívánom a legjobban ,és akkor nagyon vérzek. Ha nincs szex egesznap hisztizek ha van akkor mint egy kisangyal olyan vagyok. Pasim nem nagyon akar de ha mondom neki ez akkor megteszi a kedvemert.2017. dec. 15. 19:40
1/7 anonim válasza:
Ha nagyon húzza a száját akkor óvszer.Egyébként pedig türcsit az ágyra.De a legjobb együtt tusolni ilyenkor 😉
2/7 anonim válasza:
Tegyél magad alá egy jó nagy vastag törölközöt duplán hajtva, ezen legyetek, és vigyázz amikor felállsz akkor tegyél valamit a lábad közé nehogy akkor dőljön ki hirtelen a vér, így menj el a tusolóig.
3/7 A kérdező kommentje:
És ugye nem baj ha csináljuk?
2017. dec. 15. 22:07
4/7 anonim válasza:
Nyitott a mehszaj ilyenkor ezért kell vigyazzni. Huzzon gumit, vagy tusoljon le elotte, nehogy v. ki bacit bevigyen. Ennyi.
5/7 anonim válasza:
Nekem utána pár nappal bakteriális fertőzésem lett, pedig használtunk gumit és utána le is zuhanyoztam. Nekem nem ér annyit, de ha te nem tudod megtartóztatni magad, akkor hajrá.
6/7 anonim válasza:
Fájdalmas endometrózist kaphatsz, ha a vérzés alatt szexelsz. Kijuthat a hasüregbe a levált méhnyálkahártya, és ott megtapad, ami későbbiekben sok problémát fog okozni. Veszélyes ilyenkor a szexuális élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!