Hormonnentes fogamzásgátlás, ilyen fiatalon megéri?
Spirált semmiképp. Azt majd akkor ha már nem akartok több gyereket.
Szerintem a legkézenfekvőbb a pharmatex+megszakítás lenne. Vagy a méhszájsapka ( www.hormonmentes.hu oldalon a FemCap)
Miért nem jó a gumi? Én a Pharmatex + megszakítást nem vállalnám be, nekem még az is rizikós. Másrészt meg ne kelljen már pont a legjobb lütkető rész előtt kikapkodni a farkát, szerintem így élvezhetetlen a szex.
21N
1.es a pharmatex lószar, attól simán teherbe eshet akáki.
Gumival mi a baj?!
Ha neki jó az óvszer, akkor minek csinálsz ebből problémát? Majd élvezitek akkor a gumi nélküli együttlétet, mikor gyermeket akartok.
A spermicidek önmagukban nem megbízhatók, amellé legalább megszakítás kell. De a megszakítás szerintem borzalmasan kiábrándító, a spermicid meg nekem személy szerint nem vált be, úgy marta a hüvelyem, hogy szexelni sem tudtunk utána.
Megnézheted még a hormonmentes.hu weboldalt, onnan lehet rendelni pesszáriumot meg méhszájsapkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!