Fogamzásgátló vagy mas ( lent a többi)?
Fogamzasgatlot szedek, amikor elkezdtem szépen elmúlt a vérzés 4 nap múlva ,aztán egy napig semmi, utána 2 napig barna folyas jött. Most meg rózsaszín világos vérzés. Ez mi miatt lehet ,vagy esetleg a fogamzásgátló miatt lehet? Mennyi ido ,míg normálisan helyre all es rendesen jon ,es múlik?
18/L
2-es vagyok, most arra gondolsz, hogy most ahogyan elkezdted ebben az első hónapban meddig tarthat? Akár végig az első levél végéig, azaz egy hónapig is lehet akár pecsételő vérzésed. A 2.-3. hónapban ha lesz pecsételő vérzésed az nem lesz folytonos, ott már valószínűleg lesznek napok, amikor nem lesz vérzésed.
Viszont akkor, amikor már beáll a rendszer jó hír, hogy a megvonásos vérzésed (ami mindig a hormonmentes tabletták alatt fog megjönni) azok csak 3 naposak lesznek és kisebb mennyiség.
Legyél türelmes. :)
Illetve remélem most már érthetően írtuk lenne, mert ennél szájbarágósabban már nem nagyon lehet. :P
Igen, így értettem. Köszönöm a választ.😃
Kicsit így megkönnyebbültem ,hogy tudom mennyire számoljak kb. és ,hogy miért ilyen hosszú.
Akkor ezt úgymond át kell veszelni és utána mar jobb lesz😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!