Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló vagy mas ( lent...

Fogamzásgátló vagy mas ( lent a többi)?

Figyelt kérdés

Fogamzasgatlot szedek, amikor elkezdtem szépen elmúlt a vérzés 4 nap múlva ,aztán egy napig semmi, utána 2 napig barna folyas jött. Most meg rózsaszín világos vérzés. Ez mi miatt lehet ,vagy esetleg a fogamzásgátló miatt lehet? Mennyi ido ,míg normálisan helyre all es rendesen jon ,es múlik?

18/L

2017. dec. 13. 12:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, most arra gondolsz, hogy most ahogyan elkezdted ebben az első hónapban meddig tarthat? Akár végig az első levél végéig, azaz egy hónapig is lehet akár pecsételő vérzésed. A 2.-3. hónapban ha lesz pecsételő vérzésed az nem lesz folytonos, ott már valószínűleg lesznek napok, amikor nem lesz vérzésed.

Viszont akkor, amikor már beáll a rendszer jó hír, hogy a megvonásos vérzésed (ami mindig a hormonmentes tabletták alatt fog megjönni) azok csak 3 naposak lesznek és kisebb mennyiség.

Legyél türelmes. :)

Illetve remélem most már érthetően írtuk lenne, mert ennél szájbarágósabban már nem nagyon lehet. :P

2017. dec. 15. 13:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, így értettem. Köszönöm a választ.😃

Kicsit így megkönnyebbültem ,hogy tudom mennyire számoljak kb. és ,hogy miért ilyen hosszú.

Akkor ezt úgymond át kell veszelni és utána mar jobb lesz😊

2017. dec. 16. 14:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, egyszer túl vagy rajta, megéri.
2017. dec. 16. 15:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Teljesen , köszönöm a válaszokat!😊
2017. dec. 17. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!