Borzalmas vagyok meses alatt, mit tehetnék részletek lent?
Hasonló tüneteim voltak nekem is, szörnyen görcsöltem az első pár napban, és akkor is fájt, amikor nem menstruáltam. A második ilyen hónapot vártam meg, utána elmentem dokihoz. Jól tettem, januárban petefészekcisztával műtöttek (mindkettőn 5 centis volt). Nyáron voltam újra uh-n, a doki látta, hogy kiújult, minimális szinten. Mivel a fájdalom csak kismértékben enyhült, fogamzásgátlót írt fel, ez segített. Már tényleg csak akkor vagyok rosszabbul, ha abbahagyom a gyógyszert. De sajnos több mellékhatása is kijött, ami eléggé zavar, ezért szerdán már az újat kezdem el.
Mindenképp menj el dokihoz, ne törődj bele, hogy minden nő szenved ettől. Egy bizonyos szintig normális a fájdalom, de ha akkor is fáj, amikor nem kéne, akkor érdemes elmenni dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!