Hogyan érjem el hogy ne nőjenek a melleim?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom elérni hogy ne nőjenek a melleim?Hallottam olyat ha cigizek vagy elkezdek cigizni akkor nemfognak nőni...ez igaz vagy csak egy hulyeseg?2017. dec. 10. 10:08
1/6 anonim válasza:
Már az hülyeség hogy az "Elektronikus eszközökhöz" írtad! Borg lennél??
Ha nő vagy! (feltételezem az és szőke is) akkor tudnod kell hogy a melleid nőni fognak! Ha meg terhes leszel akkor meg pláne! Ill ha felszedsz pár kg-ot akkor is sok nőnek a mellére is rakódik rá.
A női nemi hormonok miatt nő egy nőnek a melle, a férfiaknak ebből csak nagyon kevés van, ezért nem nő nekik, te! Nem vagy férfi! Ezért van (és nő) a melled!
4/6 anonim válasza:
Ezt így, hogy kondizással csökken a méretük senki el ne higgye. Sok testépítőknek azért kicsi a melle, mert kőkemény szálkásító diétát kell csinálniuk.
5/6 A kérdező kommentje:
Meg nemvagyok tisztaban a Gyakori kerdesekben ezert nemtudom hogy hol vannak a pl ennek a temaja na mind1 es azert szeretnem azt h ne nojjenek mert az szerintem nem normalis ha 15evesen kb 70C s melleim vannak....
2017. dec. 11. 17:48
6/6 anonim válasza:
De normális, ahány ember, annyi mell. Ismerek egy 14 éves lányt, akinek D-s van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!