A nikotinsav jó lesz? (16 éves vagyok)
Szia! Nekem egész más miatt, de szintén csomókban hullott ki a hajam és a forcapil segített. A kopasz foltok kezdenek eltűnni, nő az új haj. Én oldatot is vettem, de nem használtam minden nap, hogy ne zsírosítsa be a hajam. ( Nő vagyok és hosszú a hajam, nem akartam naponta mosni )
Én a helyedben megoróbálnám, ártani nem fogsz vele. Én ferrotont is ittam mellé, szóval ne hagyd abba a vas szedését. Sok sikert!
Ricinusolaj és dm sajármárkás hajvitaminja nekem sokat segített és elég gyorsan.
Örülök hogy megfogadtad a tanácsokat a másik kérdés alatt :)
Nem, mert ez a kettő, Alpecin samponnal elég volt rá. Ami még jó a doktor chen patika hajvitaminja. :)
Már tapasztalat hogy a drága és agyon reklámozott dolgok általában nem hatásosak, vagy messze nem annyira. Pl revalid 3 hónap alatt semmit sem csinált, még a hullást sem csökkentette.
A dm vitaminja meg már két hét után megszüntette a hullást. Azóta csak a normális mennyiség jön ki (100-150 szál per nap)
Ha valakinek tinédzser korában extrém mennyisêgben hullik a haja, az 90%-ban a vashiány tünete lehet.
Egy éve még jóval az átlag alatt, jobban mondva kórosan az átlag alatt volt a vasszintem.
Mielőtt ez kiderült, a hajam felét elveszítettem, nem volt olyan hónap, amikor nem lettem volna beteg, és egy év alatt szinte az összes fajta gyulladás átment a szervezetemen.
Ahhoz, hogy a hajad egészséges legyen, első sorban belül kell rendbe tenned magad.
Úgy volt, hogy kapok vas injekciót is, de végül a Floradix Kräterblut szirup is 3 hónap alatt teljesen rendbehozta a vasam.
Samponól a Syoss extrém sérült és száraz hajra való samponját használom.
Azóta eltelt egy év, és össze sem lehet hasonlítani azzal az álapottal, amilyenben voltam.
A hajam sokkal dúsabb és erősebb, és idén csak egyszer voltam eddig beteg.
Szia, nikotinsavat nehasználj, én úgy tudom az mérgező, és halálos anyag.
Érdemes lenne szakember segítségét kérni, A-vitamint szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!