Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehetett ilyen szaga...

Hogy lehetett ilyen szaga odalent?

Figyelt kérdés
Szóval, én egy nő vagyok. A mai napon bementem reggel egy nyilvános wc-be. Előttem egy elég kövér, kb. 30-40-es nő jött ki. Nem használják sokan ezt a mosdót, biztos az ő szaga volt. Mikor elsétált előttem még nem éreztem semmit, de mikor bementem. Jézusom. Olyan szag volt, mintha egy hete rothadó tetem lenne ott, nem izzadság szag, hanem valami eszméletlen gusztustalan, undorító BŰZ. A szemem is bekönnyezett és az öklendezés is rám jött. Mivel nem izzadság szag volt, feltételezem, odalentről jött neki. Ez hogy lehetséges? Hogy lehet, hogy valaki ennyire büdös, ez gomba vagy micsoda ? Ugye nem fertőző? (Bár nem ülök rá sohasem az ülőkére, de néha mindenkivel előfordul, hogy felcsap.)

2017. nov. 24. 14:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és nekem nem szokott ilyen szagom lenni és soha senkin nem éreztem még, így valószínűleg valami nagyon nem oké neki és nem arról volt szó, hogy szaros/pisis odalent, szövegértés egyes. Főleg, hogyha pasi lennék, hogy mennék női wc-be, nő után wc-zni ? Te lehetsz nagyon okos ember, úgy tűnik. Persze mindig az ilyenek osszák az észt :"D De oké, legyen neked igazad , én ezen biztosan nem fogok vitatkozni. Akkor ez az átlagos szag nálad, gondolom.
2017. nov. 30. 15:53
 12/12 A kérdező kommentje:
Hoppácska:D A telefonom kissé szarul töltötte be az oldalt, nem láttam semmit csak az utolsó kommentet, ami azthittem nekem szólt és nem tudtam mire vélni, mert szóba sem került ilyesmi. De már látom az előzményeket, most én tűnök hülyének, úgy tűnik:D Na nem baj, én megnyugtattam magam, hogy véletlen volt
2017. nov. 30. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!