Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, ha tampont használok...

Baj, ha tampont használok akkor is ha nincs meg?

Figyelt kérdés
Minden nap járok edzésre, olyankor szoktam tampont használni. Szerintem nem túl egészséges így, de máskülönben meg nedves lesz a bugyim. Mit csináljak?
2017. nov. 18. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem egészséges, tönkre fogja vágni a hüvelyed természetes védőrétegét, aztán majd jön mindenféle gyulladás meg gombás fertőzés. Tampon helyett a bugyidba tegyél tisztasági betétet, akkor nem lesz nedves a bugyid.
2017. nov. 18. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Egyetértek az előző hozzászólóval, tampont csakis menzesz idején használj, máskor pedig tisztasági betétet.
2017. nov. 18. 20:57
 3/10 A kérdező kommentje:
És edzésre ha tangat szoktam felvenni, mit tegyek? És normális a sima fehéres folyás?
2017. nov. 18. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam most tanga van és tiszasági betét. Igy megyek bulizni. Nem gond.
2017. nov. 18. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni olyan tisztasági betétet, ami direkt tangához való.
2017. nov. 18. 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 18. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Edzésre ne vegyél tangát, de tisztasági betétet annál is inkább!

A folyásoddal meg keress fel nőgyógyászt, mert ha olyan mérvű, hogy egy edzés alatt átnedvesedik a bugyid, az már kóros!

2017. nov. 18. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hordok másféle bugyit, csak tangát, ennek ellenére minden egyes nap viselek tisztasági betétet, mert így érzem magam kényelmesnek. Van egy rakat tangához való t.betét, olyan a kialakításuk, hogy illeszkedik a bugyi formájához.

Amúgy egy kicsi nedvesség ilyenkor normális, de ha soknak érzed, tényleg menj el nőgyógyászhoz, vagy az évi rutinvizsgálaton említsd meg neki legközelebb.

2017. nov. 18. 21:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2017. nov. 18. 21:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem egészséges.

Felsérti a hüvely falát, és kiszívja a természetes ,,nedvességtartalmát".

Az Alwaysnek van kifejezetten tangába való betétje is (asszem a Jessának is). Vegyél olyat.

2017. nov. 18. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!