Hüvelygyulladás tünet nélkül?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam nőgyógyásznál,aki megállapította,hogy heveny hüvelygyulladásom van. Egyáltalán nem észleltem semmilyen tünetet. Gyakran emlegetik, hogy ilyenkor viszket, piros, fáj stb.. Nekem egyik sincs, fehér folyásom van, de azt sem éreztem, hogy ez már a normálistól eltérő mennyiség lenne. Létezik ilyen, hogy nincs semmi tünete a gyulladásnak? (váladék vizsgálat nem történt, csak gyógyszert kaptam)2017. nov. 15. 19:26
1/1 anonim válasza:
Létezhet, nekem is ilyen volt, bár az tény hogy a fehér folyásomnak erős szaga volt, szóval én emiatt mentem el alapból nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!