Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anális szex (popiba ment el)...

Anális szex (popiba ment el) +fogamzásgátló+antibiotikum. Lehet fertőzés?

Figyelt kérdés
Mindez kb 1 hónapja történt. Azóta 1x megjött. Viszont azóta hányingerem van, feszít a hasam nagyon, van amikor feszül 1 napig a mellem utána hétig semmi. Ha lehajlok érzem hogy feszül a hasam. Köv hétvégén kell ujra megjönnie de már mosz szurkál mintha megjönne és viszket. Ès azóta pici fehér folyásom van. Tudom hülyeséget csináltam nem kell mondani. Fertőzés lehet ugye terhesség nem?
2017. nov. 15. 12:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Azóta senkivel nem voltam együtt es minden héten csináltam tesztet, ma délelőtt utoljára mindegyik negatív
2017. nov. 15. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

ha a popsidba ment el, akkor hogyan lehetnél terhes?

1 hónapja vannak ezek a tünetek, mióta elment benned?

2017. nov. 15. 12:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Kb.
2017. nov. 15. 13:00
 4/8 anonim válasza:
77%
Inkább nőgyógyászt keress fel, nehogy valami szexuális úton terjedő betegség legyen.
2017. nov. 15. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Terhes nem vagy de valamilyen fertőzés tuti
2017. nov. 15. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

Hogy lennél már terhes?Ehhez vagy nagyon éretlennek vagy iszonyú retardáltnak kell lenni,hogy ilyen felvetődjön valakiben.

Nem először írod ki a kérdést,de annyi eszed nincs,hogy csinálj végre egy tesztet,ha ennyre félsz a teherbe eséstől.

2017. nov. 15. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt a begyár ku..a egit...
2017. nov. 15. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Jézusom, lehet agylàgyulást kaptál tőle...
2017. nov. 23. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!