Én egy 167cm magas vagyok,50 kg, és 22 éves. Kicsit sovány vagyok, és nagyon kicsik a melleim. Nagyon gáz? Vagy az ilyen nők is jók? Én ugy érzem nem is tetszem senkinek ilyen soványan
Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 17:43
1/9 anonim válasza:
en mindig ugy voltam vele h a kinezet masodlagos, eppenseggel nekem tetszenek az olyan nok mint te es szerintem nem vagyok ezzel egyedul, teny h kellene felszedned par kilot, de izlesek es pofonok:)
a kinezet meg azert masodlagos mert 10 ev mulva ugy is mashogy fox kinezni:)
2/9 anonim válasza:
sportolj, izmosodj (hízz egy kicsit, lehetőleg izmot) ;)
4/9 anonim válasza:
Ugyanolyan ember vagy, mint a többi, miért ne lennél jó nő? - amúgy sem egy használati cikk vagy, ami csak egyféle "prototipusban jó". Valóban vékony lehet, de a cicijeid akkor sem fognak megnőni , ha hízol ( legalábbis nem egyenes arányban a hízással) Hugim 18 éves, kb. olyan magas lehet mint te, s ált. 52 Kg - pici cicikkel, és odavannak érte a pasik, mert egy imádnivaló teremtés, nem lehet nem szeretni! Építgesd az önbizalmad !
5/9 anonim válasza:
Én is ilyen alkat vagyok (38kg,158cm,14éves), és engem extrán zavar!!!
6/9 anonim válasza:
én 176 cm vagyok és 54 kg. régebben zavart, hogy ilyen magas vagyok, de az már egy cseppet sem. hízni nem tudok, pedig néha többet eszem mint a bátyám. és a cicijeim is nagyon kicsit. ez eléggé zavar. de nem tudok mit csinálni vele, szóval te is csak azt teheted, és elfogadod magad, és imádkozol, hogy esetleg még megnőnek. :)
7/9 anonim válasza:
Tényleg egy kicsit sovány vagy, de azt nem írtad, hogy mekkora az a kicsi mell. Pl. nekem a kis mellű lányok tetszenek. Nyugodj meg és fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Te ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki más. Semmivel sem kevésbé jó!
8/9 anonim válasza:
Én egy 25 éves lány vagyok, 174/54, 84-es mellbőséggel. Nekem sem nagyok a melleim sőt. Szeretnék nagyobbat, és irigylem azokat akiknek nagyobb, de emiatt bizti nem fogok kés alá feküdni, mert a párom úgy imádja őket ahogy vannak, és ő mindig azt mondja, hogy nem kicsi. Hidd el, hogy vannak olyanok akiknek ez tetszik, és különben sem tetszhetsz mindenkinek, mert minden embernek más és más tetszik. Nekem is mondják, hogy de sovány vagy, van aki szerint meg pont jó, örüljek ennek mert az idő múlásával csak jönnek majd a kilók. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2010. jún. 3. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!