Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti is szoktatok néha így...

Ti is szoktatok néha így érezni menstruáció előtt pár nappal? Ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de menstruáció előtt pár nappal én konkrétan átváltozom. Szívesebben takarítok, rakok rendet és ezek ilyenkor örömet okoznak. Magammal is sokkal többet törődök pl:. arcpakolás, manikűr, mindenféle krém és kence használata. Illetve ebben a pár napban nagyon pozitív vagyok. Rám jön a sportolhatnék és az életmódváltás. Ez tök jó állapot de amint megjön a havim elmúlik, és akkor már egyből fintorgok a mosogatásnak, édességeket zabálok és az ágyból sincs kedvem kikelni nem hogy sportolni. (Nincsenek görcseim.)

Ti tapasztaltatok már ilyet? A hormonoktól lehet ez a boldogság érzet?:)

20/L

2017. nov. 14. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Biztos a hormonoktól van, de szerintem mindenkinél máshogy vannak az időszakok.

Én mensi előtt vagyok durcás/depis, ma reggel is volt egy kirohanás egy nyavalyás hajcsat miatt, amit nem akart meglenni.

A menstruáció első napján vagyok olyan, mint akit kicseréltek. Csevegek, nevetgélek, aktívabb leszek, egyszerűen elmúlik az antiszociális hozzáállásom, és mindenki jófej. :)

De ez csak egy napig tart, a második napra megzuhanok, és a mensturáció előtti állapotra esek vissza, csak kevésbé vagyok hajlamos dúlni-fúlni.

2017. nov. 14. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, normális, mindenki mást tapasztal.
2017. nov. 14. 14:39
 3/3 anonim ***** válasza:
En inkabb hisztis vagyok elotte. De mindenki mas.
2017. nov. 15. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!