Hány éves korodban voltál először nőgyógyásznál? Egyedül mentél vagy elkísért valaki? Anya, nagymama, barátnő?
Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 11:32
11/18 anonim válasza:
10 évesen 😭😭😫😫
Anyukám kisért el ( ki más)
11/L
12/18 anonim válasza:
elozo vagyok: Valamir rosszul csináltam ugyhogy kaptam egy jo huvelygyulladást... Nagyon szar volt.. Feld*ugott valamit és nagyon szar volt+ még ilyen feld*gós gyogyszert irt fel
bröáh
13/18 anonim válasza:
22 évesen, egyedül, női dokihoz mentem. Panaszom nem volt, csak úgy gondoltam, ennyi idősen már illő elmenni orvoshoz.
14/18 anonim válasza:
Én is 22 évesen és én is női orvost kerestem. Azóta is hozzá járok.
15/18 anonim válasza:
18 évesen barátnővel női orvost kerestünk.
Off:
7-es!
Ez nagyon durva.Mekkora egy surmok volt az orvos,hogy odahívta anyád,hogy nézze meg,elsüllyedtem volna szégyenembe.10 évesen sem mászkàlt màr be hozzám anyàm ha öltöztem vagy fürödtem,nem hogy közelről a szèttett lábaim között lesegessen..
Anyád se semmi,ha oda is ment ès a nunid nézegette.Ez nagyon gàz.
Nálam ez kizàrt lett volna.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 14. 14:54
17/18 anonim válasza:
Én már 34 vagyok, de még nem voltam soha. Üdv: Patrik :D
18/18 anonim válasza:
17 éves voltam, édesanyám elkísért, de kint megvárt és egyedül mentem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!