Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit kene ennem, talan ez...

Mit kene ennem, talan ez gyomorrontas?

Figyelt kérdés
Kollegista vagyok,tegnap egesz ejjel hanytam.Reggel tobben irtak hogy fele osztaly hianyzik es mind hanynak. De a fura hogy nekem nem gyonortartalmu hanyasom van hanem (kicsit undi..de)zold hanyas es utana olvastam az pedig elmeletileg az epes hanyas. Akkor lehet hogy en nem a virust kaptam el hanem valami olyat ettem amitol az epem kipurcant? Szeretnek haza menni de 10percenkent hanyok,ma nem ettem meg semmit mert ha gyomorrontas akkor a tegnap estit hagytam kimenni es azt hittem nem lesz mit kihanyjak mar ha nem eszek.Tehat muszaj valamit egyek hogy haza tudjak menni a 1,5oras uton. Olvastam hogy jeghideg kolat javasolnak,a masik azt irta hogy meg ne probalja senki...a vizet is ajanlottak de valaki azt is ellenezte,a teat is merthogy nem szabad gyumolcsoset.Enni meg arra gondoltam hogy eszek kekszet vagy sima zsemlet.De innom is kell ra hogy ne szaradjak ki...es ha iszok akkor az felhigitja es az is kijon,nem? Segitsetek kerlek

2017. nov. 9. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha mindenki hányt, akkor nem gyomorrontás, hanem valamilyen ételmérgezés, nem ártana orvoshoz menni és remélem bejelentettétek a kollégium vezetőjének, mert ki kell vizsgálni mi okozta.

Nyugodtan igyál fekete teát, lehűtve, mindig csak 1-1 kortyot, folyadék sok kell, mert kiszáradsz.

Próbálj meg pár szem sós ropit enni, vagy jó sós vízben főtt burgonyát. Teába is tegyél kis sót és ha nem marad abba a hányás, akkor sürgősen orvos!

2017. nov. 9. 14:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha már nincs mit kihánynia az embernek, utána jön az epe. Már csak azt tudod kihányni. Akkor is vírust kaptál el és akkor is ha gyomorrontásod van.

Egyél háztartási kekszet és vegyél a gyógyszertárban Daedalon gyógyszert.

2017. nov. 9. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!