Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az gáz ha 11 évesen szőrösödik...

Az gáz ha 11 évesen szőrösödik a szeméremdombom?

Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 19:42
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem gáz. Természetes. Manapság már korábban kezdenek el menstruálni a lányok, mint régen. Így a szőrösödés is korábban kezdődik.
2017. nov. 2. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Semmi nem lehet gáz amire te nem tudsz hatással lenni. Miért kellene szégyennek érezni ha valaki szőrös/nem szőrös, kis vagy nagy a melle, formás vagy sem a feneket, introvertált vagy extrovertált, stb.... Egyikről sem tehet. A puncidat pedig senki más nem látja hogy véleményt alkosson.
2017. nov. 2. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Hehe, vicces vagy. Nem vagy koránérő, ha esetleg azt hitted volna. Van akinek ennyi idősen már teljesen szőrös. Na, nem mintha olyan jó lenne, ha valaki korán érik...
2017. nov. 2. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen természetes. Van akinek korábban van akinek később kezdődnek ezek a dolgok.
2017. nov. 2. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Beszélj erről édesanyáddal. Sok mindent el tud mondani, amire nemsokára számíthatsz. Ne érjen meglepetésként :)
2017. nov. 2. 20:15
 6/10 Szőnyi Csilla válasza:
55%
Kérj ,,felvilágosítást" édesanyádtól és akkor rá fogsz jönni hogy ezek a dolgok tök természetesek💜
2017. nov. 3. 07:22
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

A mai fiatal generáció hamarabb ér

átlagban kb hónalj szőrre fél évre jön meg az első

beszélj anyukáddal hogy világosítson fel.

2017. nov. 3. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak 9 évesen szőrösödött.És ez ezelőtt tizenkét évvel volt.Semmi baj nincsen veled, ez a természet rendje.
2017. nov. 13. 05:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz, nekem 8-9 évesen kezdődött. Meg voltam ijedve, de nem mertem senkinek elmondani :D

18L

2017. nov. 28. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem gáz, sőt, "el vagy késve." :D

Nekem 9,5 évesen kezdett el szőrösödni, ezelőtt 29 évvel.

És nem azért, mert túl korán értem, hiszen a menzeszem csak 12,5 évesen jött meg. A 13-hoz már közelebb voltam, mint a 12-höz.

Egyik osztálytársnőmnek 10 évesen már teljesen szőrös volt. 4.-ben úszni járt az osztály, akik esetleg még nem tudtak, azokat megtanították. Kettesével mentünk be az öltözőkabinokba, és egyszer, ahogy húzta le a nadrágját, a bugyiját is lehúzta véletlenül. Mert amúgy egymástól elfordulva vettük át a fürdőruhaalsót. És akkor megláttam, hogy teljesen felnőtt szőrzete volt már. Mondjuk neki 11 évesen már megjött, a legkorábban az osztályban.

A hónaljszőrzetem 10 évesen kezdett el nőni, ahogy kb. mindenki másnak is az osztályban. Viszont a menzeszünk nem fél évre rá jött meg, ahogy írta az egyik válaszoló.

Ja, ennek a lánynak, akinek ilyen korán megjött, már 2.-ban, 8 évesen volt hónaljszőre.

2017. nov. 30. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!