Az gáz ha 11 évesen szőrösödik a szeméremdombom?
A mai fiatal generáció hamarabb ér
átlagban kb hónalj szőrre fél évre jön meg az első
beszélj anyukáddal hogy világosítson fel.
Nem gáz, nekem 8-9 évesen kezdődött. Meg voltam ijedve, de nem mertem senkinek elmondani :D
18L
Nem gáz, sőt, "el vagy késve." :D
Nekem 9,5 évesen kezdett el szőrösödni, ezelőtt 29 évvel.
És nem azért, mert túl korán értem, hiszen a menzeszem csak 12,5 évesen jött meg. A 13-hoz már közelebb voltam, mint a 12-höz.
Egyik osztálytársnőmnek 10 évesen már teljesen szőrös volt. 4.-ben úszni járt az osztály, akik esetleg még nem tudtak, azokat megtanították. Kettesével mentünk be az öltözőkabinokba, és egyszer, ahogy húzta le a nadrágját, a bugyiját is lehúzta véletlenül. Mert amúgy egymástól elfordulva vettük át a fürdőruhaalsót. És akkor megláttam, hogy teljesen felnőtt szőrzete volt már. Mondjuk neki 11 évesen már megjött, a legkorábban az osztályban.
A hónaljszőrzetem 10 évesen kezdett el nőni, ahogy kb. mindenki másnak is az osztályban. Viszont a menzeszünk nem fél évre rá jött meg, ahogy írta az egyik válaszoló.
Ja, ennek a lánynak, akinek ilyen korán megjött, már 2.-ban, 8 évesen volt hónaljszőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!