Miért késik a menstruációm mostanában? Ennyire átállhat?
Figyelt kérdés
előző hónapban is 1 hetet késett és most is már kb 5 napnál jár eddig a ciklusom 30 napos volt és pontos mint az óra ,de most kerültem egyetemre és elég sok dolog változott meg hirtelen az előző késést ennek tudtam be de reméltem hogy most már normális lesz. Szerintetek állhat ez a háttérben vagy valami testi dologtól is rettegjek ?
(Barátommal mindig védekezünk és oda figyelünk mindenre)
2017. nov. 1. 21:41
1/3 anonim válasza:
Ha egyszerre sok minden változott körülötted, a stressz bezavarhat. Szerintem 2-3 hónapig is eltarthat, mire rendeződik. Feltéve, hogy nem vagy terhes.
3/3 Poris2000 válasza:
A stressz (ami pl. a sok változás miatt is lehet) elég durván fel tudja borítani a ciklus rendszerességét. Ha más panasz (pl. alhasi fájdalom, stb.) nincsen, akkor nem kell aggódni szerintem, idővel visszaáll rendszeresre, de emellett tényleg fontos, hogy kiegyensúlyozottan próbálj élni. Azonban ha 2-3 hónap múlva is ilyen lesz, keress fel nőgyógyászt mindenképpen, de nem hiszem, hogy szükség lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!