Homeopátiás gyógyszertől megjöhet előbb a menstruációm?
Eddig a menstruációm tökéletes volt, napra pontosan jött meg. Egyéb nem női panaszok miatt mentem el egy orvoshoz, aki már az ezredik az életemben, mert eddig senki nem tudott segíteni rajtam, és adott valami homeopátiás gyógyszert, C30, ha jól tudom. Teszem hozzá hogy csak egy adagot 5 szemet vettem be ebből a gyógyszerből, ott az orvosnál, azóta többet se, mert elbizonytalanodtam.
A többi panaszom nem szűnt, de most 14 napra megjött a menstruációm. Kéne még hátra lennie 2 hétnek....
Ettől lehet? Más bajom nincs....
Olyan mérges vagyok, hogy miért ettem meg azt a gyógyszernek nem nevezhető szart!!!
20l
2.nak nincsen igaza, mivel nincsen benne semmiféle hatóanyag, ezért egyátalán nincsen semmilyen hatása a szervezetre, mégegyszer, nem lehet pozitív vagy negatív a hatása
pozitív hatás valamikor akad mégis , de nem azért mert hatóanyag kerül bele, ezt a placebónak tudják be
Kb csütörtök óta fáj, érzékeny a mellem. Ez mindig a mensi előtt szokott jelentkezni, furcsálltam is. Nem pecsételő, mert egy tisztasági betét tele lett, utána vettem észre, utána egy normál betéten is viszonylag elég sok piros vér volt.
De mi van egyáltalán ezekben a szerekben???? Gyógynövény? Vitamin, mi a rák???
De ez az ember mi a sz@rt adott nekem??? Bár bocsánat, elnézést kérek mindenkitől, de totál ki vagyok kelve magamból. Egy éve minden bajom van, fülzúgás, magas pulzus, mellkasi fájdalmak, koponya fájdalmak. Egyetlen dolog volt velem rendben, a menstruációm, napra pontosan tökéletesen megjött, jó volt mennyiségre, hosszra, szinre, mindenre.
Erre ad nekem egy ilyen gyógyszert, a görcsök, vérzés, stb, stb ellen???? Hát normális???? Egy szót beszéltünk a mensimről, mégpedig hogy azzal semmi bajom nincs.... Hát vagy őt verem fejbe vagy magamat, de inkább magamat, én voltam a nagyobb bolond... Édes Istenem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!