Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van lepedék a köldökömnél?

Miért van lepedék a köldökömnél?

Figyelt kérdés
Belülről szivárog valami váladék, vagy csak kosz? Ti megszoktátok mosni külön a köldök belsejét?
2010. máj. 30. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nefürgyéééé le! (gennyes váladék max elégtelen tisztálkodás következtében kialakult fertőzés következménye lehet)
2010. máj. 30. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne ijjedj meg,sokan panaszkodtak ilyenre ezen az oldalon és irritációról irtak,valami kenőccsel lehet elmúlasztani,nekem is ilyen van,de még nem használtam ellene semmit,néha hintőporozom.Megnézem találok e a megválaszoltjaim között hasonló témát ha igen,majd bemásolom neked.
2010. máj. 30. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. máj. 30. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, meg kell mosni a köldököt is, ahogyan a füledet és a p.inádat/f.arkadat is (a kívánt rész aláhúzandó).

Nem nagy dolog, én egy szappanos ujjamat beledugom a zuhany alatt, kiöblítem és kész. Gyulladás megelőzve.

De ha te mosod és mégis nedvedzik, akkor nézesd meg orvossal, nehogy vmi egyéb bajod legyen.

2010. máj. 30. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Begombásodik pláne ha olyan hogy nem lehet ujjal beleférni meg kell próbálni szappannal kimosni. És Canesten kenőccsel meg kell próbálni kezelni.
2010. máj. 30. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
2010. máj. 30. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem fér be az ujjam, időnként Betadine-os fültisztítóval kitörlöm, és nem lesz büdös :D
2010. máj. 30. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
én pl külön nem szoktam kimosni úgy minden nap...mondjuk nekem nem volt ilyen gondom, de kapásból orvoshoz mennék, ő mégiscsak jobban ért hozzá, mint az itteni emberek
2010. máj. 30. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!