Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg, és nagyon kevés...

Ma jött meg, és nagyon kevés a vér. Ez baj lehet?

Figyelt kérdés
Ma jött meg először (13 éves vagyok) és eléggé váratlanul ért. Semmi hasfájás, rossz közérzet... Semmi. Még csak nem is számítottam rá. De mondjuk az elmult időben elég sok fehér folyás jött. És talán a mellem is nőtt egy kicsit. Azonban nagyon kevés vér távozik. Félek hogy valami baj van. Mi lehet ennek az oka? És lehet ettöl bajom? Előre is Köszi a válaszokat! :)

2017. okt. 28. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez normális meg az elsőnél. :) Majd szépen beáll már hónap múlva. :)
2017. okt. 28. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Semmi baj, fiatal vagy, most kezdődött, ilyenkor összevisszaság van, meg nem is mindig rendes mennyiségű vagy színű. Kell neki vagy két év, hogy teljesen beálljon, de mivel nem is lehet kiszámítani, ezért mindig légy felkészült.

Nem lesz semmi bajod.

2017. okt. 28. 22:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Hú köszönöm ez nagyon megnyugtatott. Hallottam hogy ennek komoly oka lehet meg kiden. Ezért nagyon megijedtem. Köszönöm a választ! :)
2017. okt. 28. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Áh, még felnőttként is előfordul, hogy az egyik kicsit eltér a megszokottól. Ennyire fiatal korban meg pláne.
2017. okt. 28. 22:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2017. okt. 28. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze teljesen normális. Az első napokon különben is gyengébb. Az sajnos nem jelent semmit hogy nincs hasfájásod vagy más tüneted, az elsőnél még nekem sem volt.

14/L

2017. okt. 28. 22:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. okt. 29. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Egyébként a másik meg az, hogy sok gyerek azt hiszi, hogy most menstruációkor mennyire sok vér fog tàvozni, és az elsőnél meg "jé, ez nem is olyam sok".

Vagy pedig amit a többiek is írtak, az első nap általában gyengébb

2017. okt. 29. 09:58
 9/10 anonim válasza:

Teljesen normalis,ha akarsz irj privatott elmeselem a tortenettem es beszelgethetunk:)

13/L

2017. nov. 1. 12:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. nov. 2. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!